oguz42bayrak isimli üyenin son içerikleri

1. O

Masaüstü bilgisayarıma ikinci rami takınca ekran gelmiyor

Dediğim gibi biosu da sıfırladım elimde 3 tane kingston ram var seri numaraları aynı 4+4 yapınca görüntü alamıyorum tek tek takınca ya da 4+2 gb şeklinde yapınca açılıyor sorun yok
  2. O

2 ram slotu var ramlerde veya slotlarda sorun yok tek tek denedim tek taktığım zaman çalışıyor sadece 4+4 şeklinde takınca görüntü alamıyorum
  3. O

Sanırım evet asus p8h61 m lx3 r2.0 anakartım
  4. O

Bilgisayarımda kingston kvr1333d3n9/4g model 4 gb ram var yanına aynı seri numaralı 4gb ram takınca görüntü alamıyorum ama 4+2 gb ram takınca çalışıyor ram portları sağlam kullandığım ramler sağlam tek tek denedim bios sıfırlamayı denedim ramleri 4+4 olacak şekilde kullanmak istiyorum var mı...
  5. O

Asus anakart ta bios ekranındayken ekranın sadece ufak bir kısmı görünüyor ve ekranda yeşil şekiller beliriyor

peki nasıl düzeltebilrim yeşillik devam ediyor güncellemedn sonrada ekran tamamen simsiyah oldu üstüne mouse gelince siliniyor
  6. O

Asus anakart ta bios ekranındayken ekranın sadece ufak bir kısmı görünüyor ve ekranda yeşil şekiller beliriyor

1590318786 Güncellemeyi yaptım çözünürlük oldu ama yeşillik devam ediyor artı ekran artık simsiyah oldu mouse getirince üstüne o zmn gidiyor galibadediğiniz gibi ekran kartı veya TV de bı sorun var
  7. O

youtube da bir rehber olduğunu hatırlıyorum ordan izleyip deniyeceğim tekrardan teşekkürler hayırlı bayramlar
  8. O

Kesinlikle hayır bozulma vs hiç olmuyor 1590317079 yardımınız için çok teşekkür ederim güncellemeyi yapmayı deneyeceğim
  9. O

Evet bende güncellemem gerektiğini düşündüm fakat bios hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için kurcalamak istemedim.Güncellemeden sonra kesin olurmu sizce ona göre bilen bir tanıdığıma yaptırayım
Geri