bak benim diğer masaüstü pc imde 2 tane monitör takılı monitörlerden biri samsung odyssey g4 27 inc %99 srgb ekrana sahip inan bana aralarında hiç görüntü farkı hissetmedim
Abi aynı cihaz bende var 75K ya 9 taksitli aldım 1 hafta önce , sıcaklık olsun performans olsun gerçekten çok memnun kaldım iyikide bunu aldım diyorum çünkü bu laptop kesinlikle uzun ömürlü kullanış bekleyenler için birebir yapılmış bende bu bekleyenler arasındayım sıcaklık değerleri muazzam...
Hp Omen 16 freedos bir leptop aldım ve bu gün geldi windows yüklemeye çalışıyorum ama bir sorunla karşılaştım bilgisayar usb mi okumuyor usb yi başka bilgisayardan tekrar biçimlendirip tekrar windows yükledim gene denedim olmadı (usb boot açık secure boot kapalı boot orderdanda usb flash diski...
Abi bunu çok düşündümde ikiside aynı performans özelliğinde sadece ekran kalitesi olarak fark var ama Game garaj yanıyor be abi watt kısıtlaması getirilebilirde bu attığım hp omende adam akıllı kısıtlama yapmadan performans modunda 90watt ekran kartı 60 watt işlemci ile gerçekten buz gibi...
Dostlar max 75k bütçem var ve uzun soluklu araştırmam sonucunda
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-16-ap0019nt-c12cnea-ryzen-9-8940hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1193084227.html
Bu Laptopu buldum türkiyede pek bir incelemesini bulamadım yabancı bi...
Merhabalar dostlar 75bin sınır bütçem var ve gaming leptop bazında biraz araştırma yaptım soğutması ve performansı iyi olsun uzun vadede 4 5 yıl beni götürsün yeter kafasındayım ağır hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum intarnette çokca gamegaraj leptopları gördüm ve çok fazlada sıcaklık...