oguzasd isimli üyenin son içerikleri

1. O

Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

Regülatör ile denedim prizde bir sorun yok yine siyah ekranda kaldı , teknik servise yolladım teknik serviste de siyah ekranda kalmış , ekran kartı ve ana kartı değiştirdiler umarım sorun çözülmüştür
  2. O

Güncelleme Şikayet vara yazdıktan sonra bugün aradılar anakartı değiştirmeyi teklif ettiler , ups yerine regülatör sipariş vermiştim , regülatör ile deneyip sıkıntının prizde olup olmadığını kesinleştirdikten sonra göndereceğim
  3. O

Hem şikayet vara yazdım hemde thh başvurdum , ayrıca bugün bi 1500 va UPS sipariş verdim UPS ile deneyeceğim eğer benim prizimde veya akım dalgalanmasında bir sorun varsa çözülmesi gerek hala çözülmezse thh umarım çözer
  4. O

Arkadaşım farklı ilde ulaşamam 1784723216 Nası teknik servise gidince sorun olmuyorda bende sorun oluyor anlamadım 1784723520 @Abdullah Hacıgül hocam yardımcı olabilir misiniz kafayı yiycem ne yaptıysam düzelmedi
  5. O

PC kapattım ve şuan açılmıyor yarım saat geçti , Hertz ve GB ile alakası yok gibi 1784722546 G-sync* 1784723058 Sistem buydu , prizde veya evin elektrik sisteminde bi sıkıntı yoktur demi
  6. O

şuan bi sıkıntı yok 1784717513 şuan kernal gözükmüyor ama vesa sertfikalı kabloya geçmeden önce vardı galiba
  7. O

https://dosya.co/ce7qruxkqre2/olay.evtx.html olay defteri
  8. O

windows aygıtı görmüyor , driver yüklemeye çalıştığımda nvidia ekran kartınız yok diyor
  9. O

Öyle bir ayar bulamadım biosta
  10. O

CertificateServicesClient-CertEnroll kayde değer bu hata çıkıyo , ekran kartı aygıt yöneticisinde gizli öğelerde gözüküyor ekran siyahken uzaktan bğalantı ile bağlandığımda
  11. O

deneyeceğim teşekkürler
  12. O

hızlı başlatmayı kapattım csm yi de kapattım yine oldu ddu da dikkat etmecim sürücü kurma engeelemeye
  13. O

tahminimce ekran kartını korumaya alıyor 7 8 saat açılmıyor 7 8 saat sonra 10 12 kere res atınca açılıyor başka kasam yok
Geri