oguzbeken isimli üyenin son içerikleri

1. O

Mevcut ramlerin yanına farklı mhz ya da cl yeni ram alsam çalışır mı ?

Merhabalar, şuanki sistemimde Team T-Force Vulcan Tuf Yellov 16gb 2x8 DDR4 3600 Mhz Cl19 marka ram takılı, yanına bi 2x8gb ram daha eklemek istiyorum ancak aynı ramleri bulamıyorum sitede, 3600 mhz cl18 ram alsam veya farklı mhz ya da farklı CL ramler alsam çalıştırır mı ? teşekkürler şimdiden
  2. O

Merhabalar, sizce hangi ekran kartını seçmeliyim?

Öncelikle Amd Ryzen 5 7500f işlemci ile kullanacağımı belirteyim, ekran kartı olarak kararsız kaldım sizce RTX 4060 8gb mı yoksa amd radeon RX 7600 xt 16 gb mı almalıyım, ve ya benzer fiyatlara daha iyi bir ekran kartı öneriniz var mı?, ek olarak iyi bir kasa arıyorum havalandırması felan iyi...
  3. O

Merhaba- 25-30k bandında televizyon almayı düşünüyorum önerilere açığım,

teşekkür ederim bunu bi araştıracağım başka öneri varsa alabilirim
  4. O

Merhaba- 25-30k bandında televizyon almayı düşünüyorum önerilere açığım,

25-30 K aralığında televizyon almayı düşünüyorum, 50-55" civarı yeterli olur, netflix-youtube türü uygulamaları rahatça kullanabileyim görüntü kalitesi düzgün olsun, güvenilir marka olursa sevinirim, araştırmalarıam göre forumda benzer konular var ancak eski tarihli olduğu için önerilen tvlerin...
  5. O

Bilgisayar masası arıyorum

marangoz fiyatları malesef yüksek tanıdık olmadığı için o işe girmedim hiç, ah nerde o eski bilgisayar masaları ne kaliteli ne sağlam masalardı, şimdiki gaming masalar öyle mi :D hocam adore bi düşüneceğim, ikea da Kocaeli'de yok, internetten de çok anlaşılmıyor malesef, masa için İstanbul'a...
  6. O

tanıdık marangoz yok yahu olsa mutlaka önce ona danışırdım, ama ikinci tavsiyeni bi araştıracağım youtubeden bakayım bi
  7. O

Bilgisayar masası arıyorum ama internette satılan gaming masalar dandik geliyor, ahşap, sallanmayacak güzel bilgisayar maasası arıyorum, çok detaylı olmasına gerek yok rgb takıntım hiç yok, sağlam ve güzel bilgisayar masası öneriniz var mı ? 1- Marangozlar böyle bir masayı kaça yapar 2-...
  8. O

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

bunu alacaksınız 1 ay kargo bekleyeceksiniz neredeyse, gümrükten geçmeme ihtimali de var, amazonda bir alt modelini alın sensör aynı şuan bunu kullanıyorum, belki 10 gün şarj gidiyor, tavsiye ederim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBB23G7H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Geri