Hocam 7800x3d ve 9070xt sistem kuruyorum da kasa olarak lianli mini V2 düşünüyorum atx yerine Matx olsa daha iyi olacak gibi tepeye arctic pro iii 360mm düşünüyorum uygunsa . 1 Tb ssd ve 2x16 cl32-36 ram olcak anakart neler olabilir yakın zamanda yükseltme vesaire düşünmüyorum 5-10 k arası...
[H3 id='Lian+Li+O11+Dynamic+Mini+V2+Flow+Fanl+ATX+Oyuncu+Kasas+bu+kasaya+olur+mu+7800x3d+iin+almak+istiyorum+sar+m']Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fanlı ATX Oyuncu Kasası bu kasaya olur mu 7800x3d için almak istiyorum sığar mı [/H3]
7800x3d 9070xt 2x16 ddr5 ram alıp 7-8 yıl yükseltme yapmadan oynamak istiyorum benim hangi anakarti almam lazım .
Bir de lianli mini V2 kasa düşünüyorum da ekran kartını geçen indirimden çözdüm xfx swift 9070 xt baya büyük bu kasaya uyar mı ve dediğim sistem ile o kasa fanlariyla geliyor sadece...
Alanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde
Öncelikle paylaşan @Aydi arkadaşımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum
Sistem toplamaya karar vermiştim 9060xt düşünürken indirimi görünce yapistirdik ilk parçamız hayırlı olsun geri kalanları da indirim fırsatı yakalarsam yavaş yavaş dizeceğim.
Bende PC yok yani deneyemeyeceğim kutuyu açıp içine...