oguzex isimli üyenin son içerikleri

1. O

Xfx 9070 XT Swift Kaça Satmalıyım ?

Yazdığınız rakamlar öyle farkı ki 🤣
  2. O

Düzenledim kankam konu başlığını sıfır değil artık, kullanılmamış.
  3. O

2 ay önce vatandan aldım alınca sadece kutuyu açıp içine baktım ve geri koydum kapattım PC toplayamadigin için takmadım denemedim. Hazır PC aldığım için boşa çıktı bu şekilde satacağım kaç TL ye satayım ne kadar eder İstanbuldayım
  4. O

🔥İndirim Donanım Arşivi ve İtopya İndirimleri Başladı

9800x3d ve5070 aorus var PSU olarak Msi mag a750gl kullanıyorum nzxt almaya gerek var mı yeterli mi psu
  5. O

Hangisini Tercih Etmeliyim Fp

Peki fiyatlara yorumunuz nedir anlıyorsanız piyasadan hangisi daha avantajlı olur
  6. O

Hangisini Tercih Etmeliyim Fp

Öncelikle elimde kapalı kutu xfx 9070 XT siyah var iki tane ilan buldum birisi full sistem diğeri ekran kartsız ve sıvı soğutucusuz alıp kendi kartımı takacağım 1. Full sistem hepsi beyaz (ramler hariç) 90.000 TL ye veriyor kfg var bunu alırsam elimdeki ekran kartını satıp bu kasa ile devam...
  7. O

❌İndirim Bitti! NZXT X870 Anakart + NZXT 850w 80+ Gold Güç Kaynağı Bundle Paket 15.499tl İtopya

Bu fiyata tekrardan gelir mi anakart PSU arıyorum itopyadan yetkili varsa söylerse sevinirim ona göre başka anakart bakayım
  8. O

40 Bine Bu Bundle Alınır mı

Öncelikle sarı siteden alacağım birisiyle anlaşmaya çalışıyoruz ürünler bunlar 9800x3d 2x16 CORSAİR 6000MHZ CL36 MSİ B650M GAMİNG PLUS WIFI 1,5 senelik 2. El ürünler bunları toplu kaça almalıyım çok anlamiyorum fiyatlardan yardım edin adamın istediği fiyat 40 k ne yapmalıyım
  9. O

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

16 ve altına alınır mı yani
  10. O

Öneri NZXT Bundle Paket Alınır mı? Bios Konusunda Sıkıntı Yaşarmışım?

Ben çok anlamıyorum ilk defa sistem diziyorum 9070 XT var elimde 7800x3d veya 9800x3d 16x2 ddr5 ram ile sistem toplayacağım ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum yükseltme yapmayacağım da bu bundleı alıp becerebilir miyim anakart nzxt ya farklı yorumlar yapanlar var . Bir de lianli miniv2 flow...
  11. O

2. El İşlemci Anakart Ram SSD Kaça Almalıyım ?

Sedye çok yazmışsın 2. El icin
  12. O

55 verilir mi ya teklif edeyim mi yoksa fazla mi 2. El için
  13. O

50ye vermedi kankam 20 yi mi deneyeyim 🤣
  14. O

50 bin TL teklif ettim kabul etmedi varsa anlayan bi yorum yapabiir mi
Geri