Oğuzhan Arıkan isimli üyenin son içerikleri

1. Oğuzhan Arıkan

Yardım RGB PCI ve Anakart kablosu

Sistem parçaları yüksek hocam, ekran kartı dikey aparatı aldım mecbur riser kablo gerekiyor, anakart için de beyaz rgb kablo arıyorum sistem bütünlüğü açısından
  2. Oğuzhan Arıkan

Hem riser hem anakart güç kablosu
  3. Oğuzhan Arıkan

Bütçeyi örnek olarak yazdım, kablo başı 3-4 de olabilir.
  4. Oğuzhan Arıkan

Çözüldü✓ Ekran kartı tavsiyeniz var mı??

12 GB Rtx3060 Asus Dual
  5. Oğuzhan Arıkan

Yardım PC Kasa Fan Kiti Önerisi

Beyaz sistem ve kasam için beyaz fan kiti arıyorum. Tekli olursa 3 adet alacağım, kit olursa 6 adet. Beyaz şekil şükül uygun fiyatlı bildiğiniz fanlar varsa güzel olur.
  6. Oğuzhan Arıkan

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio rx6900xt Anakart: MSI X870E Edge Ti Ekran kartı ve anakart için RGB uygun fiyatlı ama performans a etki etmeyecek kablo arayışındayım.
  7. Oğuzhan Arıkan

Yardım Bu saatten sonra yd alışveriş yapılır mı

Nereden aldığınıza denetim yapan kişinin insafına da bağlı biraz
  8. Oğuzhan Arıkan

Yardım Bu saatten sonra yd alışveriş yapılır mı

100 dolar ürün zaten gümrükten zor geçer, geçerse de aşırı vergi biner.
  9. Oğuzhan Arıkan

Yardım Ekran kartı için dikey montaj kiti

Kasa: Lian Li Lancool II Mesh Ekran kartı: MSI Gaming Z RX6900XT Ekran kartımı dikey montajlamak istiyorum hem sıkıldım hem de asıl RGB ler ön yüzde bulunuyor. TR de bir türlü uygun veya Universal kit bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  10. Oğuzhan Arıkan

Koltuk önerisi butçe 10k

incehesap zio oyuncu koltuğu - Nispeten daha ucuz. Exvega / Andromeda - Hawk a göre biraz daha rahat. Özelleştirme fazla. Hawk - Teknik destek ve marka bilinirliği daha yüksek. Çok daha rahat ofis koltuğu/ Adore - görünüş istemiyorsan daha mantıklı.
  11. Oğuzhan Arıkan

Öneri AM4 den AM5 e geçiş MSI X870E Edge Ti Wifi Anakart

B serisi bir kere kullandım o da gigabyte b450ms2h dı. X serisi anakartlar kullanınca birde biraz işin içinde olunca insan B kullanmak istemiyor, bütçeyle de alakalı tabii ki yukarıda yazdığım özellikleri kullanıp kullanmamakla da alakalı, benim ihtiyacım vardır sizin yoktur tercih meselesi...
  12. Oğuzhan Arıkan

Ben daha önce 2-3 tane x serisi anakart kullandım ancak bu anakart cidden baya ağır nerdeyse MSI Gaming z Trio kolum kadar ekran kartı ile aynı ağırlığı ilginç 😃 1768999553 Doğrudur hocam, ben biraz soğutucu bloklarına malzeme kalitesine marka değerine takıyorum o yüzden Corsair veya G-skill...
  13. Oğuzhan Arıkan

Hocam anakartı satın aldım zaten, X serisine vereceğiniz 4k yı kozmetik olarak düşünmeyin, faz sayısı port sayıları M2 sayıları, portların ve M2 lerin yeni sürümleri, daha premium soğutma sistemi, 5G lan wi-fi 7, 40G type c ve USB sürümleri gibi bir çok yenilikle geliyor kartlar. Ai ready...
  14. Oğuzhan Arıkan

Linkini bırakmıştım 16*2 32gb
  15. Oğuzhan Arıkan

Çok iyi ya yine bir platinium ram Corsair her zaman ki gibi. Sennheiser kulaklıklar falan 😅
Geri