Oğuzhan Çetinalp isimli üyenin son içerikleri

1. O

Vakıfbank yatırım hesabınız blokelidir

Merhaba, halka arzlara katılmak için VakıfBank'ı kullanıyorum. Ancak son günlerde yatırım hesabımdan vadesiz hesabıma para transfer etmek istediğimde 'Yatırım hesabınız blokelidir.' uyarısı alıyorum. Bunun nedeni nedir acaba? Daha önce bu durumu yaşayan varsa, lütfen bana yardımcı olabilir mi?
  2. O

Msu sinavi için yks önemi nedir

Gerçekten çok aydınlatıcı anlattınız efendim aklımda soru dahi kalmadı gerçekten çok teşekkür ederim.
  3. O

Gerçekten çok aciklayici oldu çok teşekkür ederim.Peki efendim bu sene ayt puanı kaç olanları çağırdılar acaba bu konu hakkında bilginiz varmıdır?
  4. O

Merhaba ben msu sınavına hazırlanan 1 sene mezuna kalmış bir öğrenciyim. Ama hala anlamadığım bir konu var. Ben msu sınavına girince istediğim bölüm hava harp okulu buna girmem için sadece msu sinavimi baza aliniyor yoksa yks sınavıda puana etkisi oluyormu puan neye göre hesaplaniyor yks ye...
  5. O

Psu 8 pinlik giriş kısa geldi ne yapmalıyım

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir PSU aldım marka söylemeyeceğim reklam olmasın diye bu aldığım psu anakartımda sol üst köşedeki 8 pinlik girişe kısa geldi bunu ne yapmalıyım sizce ek bir kablo mu almalıyım yoksa psü değiştirmeye gerek var mı?
  6. O

Psu cooler master sizce nasıl

Cooler master psu 600w sizce nasıl vatan bilgisayardan aldım 1120 TL
  7. O

Kasa içi neler almalıyım

Arkadaşlar merhaba benim şuan 2300 TL gibi bir bütçem var anakartın 8-9 nesil işlemci lga 1151 pin işlemci kabul ediyor şuan kasa içi eksiklerim ekran kartı, işlemci, SSD, Hdd Kasa fişi ise monitör eksik bana neler almalıyım onerirmisiniz
  8. O

Beyler böyle bı psu buldum sizce nasil

Beyler sizce bu psu nasıl kaliteli bir ürünmudur?
  9. O

Hangi psu iyidir veya hangi psu alınmalıdır

Hocam bilgileriniz için teşekkür ederim birde 800tl ye şunu buldum peki bu nasıl en son bunu alabilirim tekrardan her şey için çok teşekkür ederim
  10. O

Rica etsem bana güzel bı psu söylermisiniz Bide benim aklımda bu psu var iyi midir? sizce Öncelikle sistemim h310m f r2.0 8bg ram 3200mhz ekran kartı daha almadım işlemci i3 9100f 1tb hdd 240gb SSD. Ve ben psu hiç kullanmadım ama kutusundan çıkardım korumasını vs.
  11. O

Arkadaşlar merhaba ben psu'nun hangisi iyi hangisi kötu tam bilmediğim bir zamanda 500 TL'lik bir psu aldım ama 80+ sertifikası yok bende içimde bir huzursuzluk oldu acaba aldığım bu psu benim işimi gorurmu Yada ben bunu trendyolda aldım alalı 4 gün oldu iade edebilirmiyim yada bu ayki maasimla...
Geri