Merhaba, halka arzlara katılmak için VakıfBank'ı kullanıyorum. Ancak son günlerde yatırım hesabımdan vadesiz hesabıma para transfer etmek istediğimde 'Yatırım hesabınız blokelidir.' uyarısı alıyorum. Bunun nedeni nedir acaba? Daha önce bu durumu yaşayan varsa, lütfen bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba ben msu sınavına hazırlanan 1 sene mezuna kalmış bir öğrenciyim. Ama hala anlamadığım bir konu var. Ben msu sınavına girince istediğim bölüm hava harp okulu buna girmem için sadece msu sinavimi baza aliniyor yoksa yks sınavıda puana etkisi oluyormu puan neye göre hesaplaniyor yks ye...
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir PSU aldım marka söylemeyeceğim reklam olmasın diye bu aldığım psu anakartımda sol üst köşedeki 8 pinlik girişe kısa geldi bunu ne yapmalıyım sizce ek bir kablo mu almalıyım yoksa psü değiştirmeye gerek var mı?
Arkadaşlar merhaba benim şuan 2300 TL gibi bir bütçem var anakartın 8-9 nesil işlemci lga 1151 pin işlemci kabul ediyor şuan kasa içi eksiklerim ekran kartı, işlemci, SSD, Hdd
Kasa fişi ise monitör eksik bana neler almalıyım onerirmisiniz
Rica etsem bana güzel bı psu söylermisiniz
Bide benim aklımda bu psu var iyi midir? sizce
Öncelikle sistemim h310m f r2.0 8bg ram 3200mhz ekran kartı daha almadım işlemci i3 9100f 1tb hdd 240gb SSD. Ve ben psu hiç kullanmadım ama kutusundan çıkardım korumasını vs.
Arkadaşlar merhaba ben psu'nun hangisi iyi hangisi kötu tam bilmediğim bir zamanda 500 TL'lik bir psu aldım ama 80+ sertifikası yok bende içimde bir huzursuzluk oldu acaba aldığım bu psu benim işimi gorurmu
Yada ben bunu trendyolda aldım alalı 4 gün oldu iade edebilirmiyim yada bu ayki maasimla...