razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50 mm hoporlor çapı var bunun 40 mm fark ne olur bilemem.
rog strıx scope 2 nx snow modeli var bende hediye gelmişti. hiç beğenmedim tuşlar çok yumuşak 1 senedir öyle boşta duruyor 50 tllik frisb klavye daha rahat geliyor satabilirsem satacam klavyeyi.
Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile gelmiyor crack zaten. gow yapıştır direk düşünmeden derim.
ben gs modelini kullanıyorum ürün çok hoşuma gitti. g modeli dahili pili içinde geliyor onu değiştiremiyorsun o yüzden önermiyorum. gs modelini başka forumdan 2 kişiye daha aldırdım hepsi memnun kaç ay oldu alalı coil hala yanmadı ve çok fazla içimeme rağmen.
3 senedir dualsens kullanıyorum. 2 tane indirimli xbox kolu aldım zamanında son nesil. 2 gün alışmaya çalıştım ama çok rahatsız edici geliyor kol tozlar içine yeşil renkli xbox kolu büyük ihtimal sonsuza kadar duracak bir köşede. tercihim dualsens çok rahat ve kullanışlı.
g24f2 bizim arkadaşlarda 2 sene öncesinden bunlardan almıştı paneli 3 sene dayanıyor galiba iki senede ikisinin monitörü alttan kararmaya başladı çizgiler çıktı. garanti sayesinde bir üst model pivot monitör gönderdiler.
3 yıl garantisi var zaten korkacak bir şey yok. arkadaşımda asus monitör var bozuldu 1 senede marka odaklı olmayı bıraktım artık ben garantisi vardı. paneli yapamıyorlarmış daha üst model monitör gönderceklermiş.
şimdi bu kasa ful kapalı bide ama sıcak değerleri düşük oluyor yani gidip bence almaya gerek duymuyorum içinte t6 ultra hava soğutucu var yada ondan mı bilemedim :D