gençler ve genç kalanlar ben bir süredir streamlabs obs kulandım ve ara verdim sonrasında geri başlamak istedim ama bi sıkıntı oldu oyun ekranını yakalamıyor neden
alttaki resimlerdeki gibi siyah bi şekilde oluyor
Asus tuf gaming serisinin soğutması iyi değil diye biliyorum o yüzden warzonede 82-83 cs de 70 civarı rust ta sabit 83
1598452934
Driverlar güncel işlemcinin driveri yok galiba da işlemcinin dtiverını araştırdım çıkmadı
Öncelikle sa
Bende rtx 2060 i5 9400f 16 gb ram var ama warzone da 60 70 fps de oynuyorum düşük ayarlarda ve cs go da 300 fps alırken anlık takılmalar oluyor sıklıkla neden?
Hatta wazrone da 70 fps e nadiren çikıyorum.
Bence işlemci ekran kartını beslemiyor olabilirmi çünkü işlemci genelde...
selam gençler ben asus tuf 2060 ekran kartı kullanıyorum ve bu ekran kartını yaklaşın bi 5 ay önce aldım aslında pcle beraber aldım.Ama bu ekran kartının görüntüsü kendiliğinden gitti ekran kartının fanları çalışmıyor ama arkasında beyaz bi ışık var o kadar, sonra ben ekran kartını söktüm taktım...
driverların hepsi en güncelde işlemcini driver varmı bilmiyorum bide çoklu cpu açık.işlemcinin driverı da indirmeyi denedim zatende başka bir şeyler çıkıyordu kendi sitesinde
arkadaşlar öncelikle sa.
benim csgo da başta hiç bir takılma olmuyordu sonradan özellikle flash atınca takılma oluyor
pc özellikleri:
rtx 2060
i5 9400f
16gb ram
gpu %98 iken
cpu %30 larda 40 larda bazen 50 ye çıkıyor bunu sebebi olabilirmi?
oyunu silip yenden yüklesem olurmu.
bide kardeşimle...