oğuzhan32 isimli üyenin son içerikleri

1. O

2000 tl segmentinde ekran kartı önerir misiniz??

Sa fençler ben ekrarn kartı almak istiyorum 2000 tl altında yada 2000 tl olcak şekilde bütçem max bu yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  2. O

streamlabs obs oyun yakalamıyor neden?

gençler ve genç kalanlar ben bir süredir streamlabs obs kulandım ve ara verdim sonrasında geri başlamak istedim ama bi sıkıntı oldu oyun ekranını yakalamıyor neden alttaki resimlerdeki gibi siyah bi şekilde oluyor
  3. O

Asus tuf 2060 ta Dlss nasıl açılır

He tmm ozaman sağol
  4. O

Asus tuf 2060 ta Dlss nasıl açılır

Bende asus tuf rtx 2060 var dlss açılıyor mu,açılıyorsa nasıl açılıyor
  5. O

Bilgisayarım da olması gerektiğinden düşüf fps alıyorum neden

İşlemci sıcaklığı 70 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam 1598453040 60 ta olabilir
  6. O

Asus tuf gaming serisinin soğutması iyi değil diye biliyorum o yüzden warzonede 82-83 cs de 70 civarı rust ta sabit 83 1598452934 Driverlar güncel işlemcinin driveri yok galiba da işlemcinin dtiverını araştırdım çıkmadı
  7. O

Cs de % 60 üstü ama warzone de 80-90 üstü
  8. O

Öncelikle sa Bende rtx 2060 i5 9400f 16 gb ram var ama warzone da 60 70 fps de oynuyorum düşük ayarlarda ve cs go da 300 fps alırken anlık takılmalar oluyor sıklıkla neden? Hatta wazrone da 70 fps e nadiren çikıyorum. Bence işlemci ekran kartını beslemiyor olabilirmi çünkü işlemci genelde...
  9. O

Ekran kartı çalışmadı

selam gençler ben asus tuf 2060 ekran kartı kullanıyorum ve bu ekran kartını yaklaşın bi 5 ay önce aldım aslında pcle beraber aldım.Ama bu ekran kartının görüntüsü kendiliğinden gitti ekran kartının fanları çalışmıyor ama arkasında beyaz bi ışık var o kadar, sonra ben ekran kartını söktüm taktım...
  10. O

intel i5 9400f overclock yapılır mı??

sa gençler bende i5 9400f rtx 2060 16 gb ram var. Ben f serilerine overclock yapılmıyor diye biliyorum ama yapılıyorsa stok soğutucuyla yapılır mı??
  11. O

csgo anlık takılma sorunu

driverların hepsi en güncelde işlemcini driver varmı bilmiyorum bide çoklu cpu açık.işlemcinin driverı da indirmeyi denedim zatende başka bir şeyler çıkıyordu kendi sitesinde
  12. O

csgo anlık takılma sorunu

arkadaşlar öncelikle sa. benim csgo da başta hiç bir takılma olmuyordu sonradan özellikle flash atınca takılma oluyor pc özellikleri: rtx 2060 i5 9400f 16gb ram gpu %98 iken cpu %30 larda 40 larda bazen 50 ye çıkıyor bunu sebebi olabilirmi? oyunu silip yenden yüklesem olurmu. bide kardeşimle...
  13. O

asus tuf rtx 2060 çok ısınıyor normal mi?

tmm teşekkür ederim
  14. O

Rtx 2060 6g xs oc mi? Gtx 1660 super mi?

tabikide 2060 arasında dağlar kadar fps farkı var
Geri