Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah işe giderken PC açıp oyun insin ben gelene kadar diye indirmeyi başlatıp evden cıkmıştım, geldiğimde monitör siyah ekran olduğunu gördüm ama fareyi oynatsam da kapatip acsam da şu an ekran gelmiyor. No sinyal yazisi falan ekrana hiçbir sekilde bir şey gelmiyor...
Merhaba arkadaşlar fan expert programdan kasa egzoz fanini kontrol edebiliyordum sonra kontrol ettigim kisma kirmizi bolge geldi ve o bölgenin altina cekemiyorum nasil eski haline döner bilen varmi acaba egzoz fani hizli dönüyor ses yapıyor
1738929707
Bu kırmızı kısım yoktu ve altına cekebiliyordum
Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce pc topladım daha dün pc de ses yoktu bugun actiğımda araştirdım oyunlara girince cızırtı geliyor özellikle pubg de nvidia uygulamasindan ekran kartinin gucunu yukselttikce ses cogaliyor azalttıkca azalıyor coil whine sesiymiş galiba ne yapmam gerekli ?
Merhaba arkadaşlar bende Cooler Master masterbox 600 kasa var anakartim asus tuf x870 kasa fanlarim cok hizli calisiyor sesi rahatsiz ediyor ayarlayamiyorum sivi ssogutma fanlarini ayarlayabiliyorum sadece ne yapmam gerekli acaba ?
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum sistem parçalarını internetten farkli sitelerden satın aldım ancak montaj yapmayi bilmiyorum bu parçaları nerede güvenip toplatabilirim ?