oguzhandroid isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım AOC 24G42E 24'' 180Hz 0.5ms

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? 24G42E modelinin pivotlu haline devam mı yoksa pivotsuz versiyon mu kullanıyorsunuz şu an?
  2. O

AOC 24G42E 24 alınır mı?

Gigabyte G24F-2 monitorumden renkli çizgiler çıktı bu monitore geçmek istiyorum ama panelle alakalı veri bulamadım. Bu yüzden uzun kullanımı merak ettim.
  3. O

AOC 24G42E 24 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim 🙏🏻
  4. O

🔥İndirim AOC 24G42E 1080P 180 Hz 3.617 TL

Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim 🙏🏻
  5. O

Yardım AOC 24G42E 24'' 180Hz 0.5ms

6. O

Yardım ❓ SON AMD DRIVERLARI NASIL ❓

6700xt kullanan arkadaşlar bende 24.3.1deyim 5.1 sürümünü denediniz mi acaba bu gece geçmeyi düşünüyorum
  7. O

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Steamle arasında neredeyse 2 kat fark var AMD bizi koparıyor olabilir mi? 😁
  8. O

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

6700xt kullanıp driver'ı kuran var mı? Ne gibi farklılıklarla karşılaştınız?
  9. O

ASUS Dual RX 6700 XT OC sonrası FurMark test sonuçları

%70i ben ayarladım aslında. %60a çekip ısı değerlerine bakmak lazım 🙂
  10. O

ASUS Dual RX 6700 XT OC sonrası FurMark test sonuçları

Arkadaşlar selam. İnternetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda grafik kartıma OC yapmaya çalıştım. Bu OC için açıkçası çok fazla uğraşmadım bir iki profil deneyip şu an testi yaptığım profilde kullanmayı düşünüyorum. Test sonuçlarını paylaşıyorum tüm görüş ve önerileriniz için şimdiden...
  11. O

Amd Adrenalin Sürümü 23.12.1 yayınlandı

RX 6700XT de bu sürümü kullanan var mı? Herhangi bir sorunla karşılaşan?
  12. O

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Elimizden geldiğince destek atarız hocam sıkıntı yok :) Hayırlı olsun şimdiden :)
  13. O

Son sürümlerde düzelme var hocam haklısınız ancak şu kanaldan ben aynı oyunların 23.5.2, 23.8.2 gibi stabil sürümlerdeki performanslarına bakıyorum ona göre konuştum biraz :)
  14. O

1 yıldır Asus Dual RX 6700XT kullanıyorum. Forumlarda AMD ekran kartları için anlatılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kartı zorladığım oyunlar oldu ama canavar gibi ve sıcaklık 64'ü hiç geçmedi. AMD ekran kartı denemek istiyorsan tavsiye edebilirim. Eğer kartı alırsan 23.5.2 sürümünü...
Geri