Gigabyte G24F-2 monitorumden renkli çizgiler çıktı bu monitore geçmek istiyorum ama panelle alakalı veri bulamadım. Bu yüzden uzun kullanımı merak ettim.
Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim 🙏🏻
Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim 🙏🏻
Arkadaşlar selam. İnternetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda grafik kartıma OC yapmaya çalıştım. Bu OC için açıkçası çok fazla uğraşmadım bir iki profil deneyip şu an testi yaptığım profilde kullanmayı düşünüyorum. Test sonuçlarını paylaşıyorum tüm görüş ve önerileriniz için şimdiden...
Son sürümlerde düzelme var hocam haklısınız ancak şu kanaldan ben aynı oyunların 23.5.2, 23.8.2 gibi stabil sürümlerdeki performanslarına bakıyorum ona göre konuştum biraz :)
1 yıldır Asus Dual RX 6700XT kullanıyorum. Forumlarda AMD ekran kartları için anlatılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kartı zorladığım oyunlar oldu ama canavar gibi ve sıcaklık 64'ü hiç geçmedi. AMD ekran kartı denemek istiyorsan tavsiye edebilirim. Eğer kartı alırsan 23.5.2 sürümünü...