Hocam sizdeki sorun sanırım öndeki yuvarlak mercekteki yağ gibi bir sıvı var. O merceğe bulaşmış gibi. Görüntü bundan dolayı bozuk gibi. Onu çok iyi temizlemediğiniz sürece bu görüntü netleşmez. Bence söküp hassas gözlük bezleriyle felan iyice silin. Hatta tüm mercekleri kolonya ile temizleyin...
3-4 metreden görüntü böyle.Mercek tekerini sola çevirince sol üst köşe.Sağa çevirince sağ alt köşe bozuluyor. Ortada net bir alan buldum.Bence görüntü gayet yeterli seviyede.(Bu fiyat için)
Renk ayarındaki ayar ölçüleri olan varsa yazabilir mi ? Kaç yapalım.
Benim cihazın kendi WiFi ve...
Aynı sorunu yaşamışız. Bende ortada başlayıp büyüyen bir kararma oluyordu. Sonra kesiliyordu güç cihaz kendini korumaya aldığı için.
Netlik sorunundan bende muzdaribim. Birde ben cihazın mercek vs temizlerken yönlerini karıştırdım. Sırasını değil. yönünü karıştırıdım. Acaba yön var mıydı ...
Hocam cihazın yazıımsal değil donanımsal olarak wifi modülünün arızalı olduğuna kanaat getirdik..
Üzerindeki wifi kartının bacakları temas etmiyor gibi görünüyordu. Isıtma yaparak bazakları oturtmaya çalıştık. Öndeki kapağı kaldırıp altındaki mini parçalara baktğımızda hepsinin kayma yaptığını...
Benim cihazdaki WiFi modülü sanırım başka.Ben dışarıdan başka yazılım ile hard reset yaptığım için üzerindeki WiFi uyumsuzluğundan çalışmadı. Bana şu arkadaşın driveri cdtech gerekiyor.Bulsam da basıl yüklerim açıkçası onu da bilmiyorum.
Hocam ben bunu şu forumdaki yüz kişiden talep etsem böyle bir cevap alamam.Tarif etsem yine alamam.Helal olsun.Çok teşekkür ederim.Düşünüp paylaştığın için. Bir umut ile denedim.Ama olmadı.
Cihazın yazılımdan mı yoksa donanımdan mı arızalı olduğunu çözemedim desem yeridir.Bana bu cihazın...
Evet leke geçiyor.
Ben fanı söküp dışarıda voltaj vererek denedim çalıştı fan.Sanırım fana şok gibi bişey verdim ve düzeldi.
Cihazı geri topladım.Çalıştı ve çalışmasında sorun yok. Lekelenme gitti.(çünkü artık fan çalışıyor)
Şimdi başka sorunum var.
Cihaz WiFi ve Bluetooth açmıyor.Sanki o...
Merhaba arkadaşlar.Sırf bu konuya cevap yazmak için üye oldum.
Ürünü 1800 tl ye Amazon’dan aldım. Kargo gümrük vs geçtik. Ama açtığımda cihaz smart projektör yazısında kaldı ve açılmadı. Satıcı ile görüştüm.Satıcı yazılım gönderdi.Ama bu seferde Amazon gelen yazılımı engelledi.Sonrasında ben...