arkadaşlar logitech g533 kulaklık aldım steam pubg oynuyorum silah sesleri çok geliyor dibimdeki seslerde çok geliyor kapı açma sesi olsun camdan atladığımda cam kırılma sesi olsun ayak seslerini duyamıyorum bu seslerden dolayı iyi bi equalizer ayarı yapabilecek babayiğit varsa cevap verebilirmi...
sistem toplarken bu oyun için topluyorsan işlemci ye sağlam seçmelısın oyun işlemci bazında çalışan bir oyun m2 ssd samsung evo 980 500 gb
tavsiyem geri kalan sana kalmış butcen varsa rtx 3080 gigabayt b550 anakart işlemci ryzen 7 5800x topla
diğer oyunlarda sorun yok demeseydin 7+1 aktifleştirmeni önerecektim ama sadece pubg da yapıyorsa oyun dosyalarını güncellemeyi dene kulaklık markası oğrenebilirmiyim
kulaklıktan mı kaynaklanıyor dersenız sanmıyorum derim çünkü logitech g533 var bendede aynı şekilde yüksek ses sorunu var equalizer ayarını bir türlü yapamadım oyunda silah seslerinden adamların ayak seslerini duyamıyorum
herkeze iyi günler arkadaşlar
elimde amd ryzen7 5700x ve asus geforce tuf rtx 3080 v2 oc ekran kartı var bu 2sini uyumlu uygun bır anakart arıyorum b550 serisinden butce 2500-3000 k arası bilgili kişilerden yardım bekliyorum