oguzkanar isimli üyenin son içerikleri

1. O

logitech g533 kulaklık ses sorunu

arkadaşlar logitech g533 kulaklık aldım steam pubg oynuyorum silah sesleri çok geliyor dibimdeki seslerde çok geliyor kapı açma sesi olsun camdan atladığımda cam kırılma sesi olsun ayak seslerini duyamıyorum bu seslerden dolayı iyi bi equalizer ayarı yapabilecek babayiğit varsa cevap verebilirmi...
  2. O

Steam PUBG de sürekli crash yiyorum

ramları biostan 3600 e çek öyle dene birde
  3. O

STEAM PUBG GPU 73 derece normalmi

gayet normal 80 i geçmedikce sorun olcağunu sanmıyorum
  4. O

PUBG Giriş yaptığım da Mavi ekran hatası Steam PUBG

güç kaynağin nedir
  5. O

Pubg Steam yardım edermisiniz

sistem toplarken bu oyun için topluyorsan işlemci ye sağlam seçmelısın oyun işlemci bazında çalışan bir oyun m2 ssd samsung evo 980 500 gb tavsiyem geri kalan sana kalmış butcen varsa rtx 3080 gigabayt b550 anakart işlemci ryzen 7 5800x topla
  6. O

Acer nitro 5 Steam Pubg

oyun zaten işlemci kullanan bir oyun tavsiye etmem aktif kalsın o değerler normal sisteme göre
  7. O

Pubg Steam DirectX Sorunu

yardımcı olur umarım
  8. O

Steam pubg yardimm edermisiniz

normal mod ile online oynarsın içerisi bod dolu ama dereceli maçlara giremezsin tavsiyem plus üyeliğini al dereceli daha keyif veriyor
  9. O

pubg için macro nerden bulabilirim

logitech mausta pubg steam için makro yapabiliyormusun
  10. O

PUBG ARKADAN SES GELMEME SORUNU HK.

diğer oyunlarda sorun yok demeseydin 7+1 aktifleştirmeni önerecektim ama sadece pubg da yapıyorsa oyun dosyalarını güncellemeyi dene kulaklık markası oğrenebilirmiyim
  11. O

kablosuz kulak dışı kulaklık önerisi

logitech g533 tavsiye ederim dışarıdaki sesi tamamen kesiyor kulağa oturuşu ile pedleri kulağı rahatsız etmiyor
  12. O

Steelseries Arctis Nova 4 Yüksek ses sorunu

kulaklıktan mı kaynaklanıyor dersenız sanmıyorum derim çünkü logitech g533 var bendede aynı şekilde yüksek ses sorunu var equalizer ayarını bir türlü yapamadım oyunda silah seslerinden adamların ayak seslerini duyamıyorum
  13. O

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

hayır tekrardan tl faliyetine geçmez
  14. O

amd ryzen 7 5700x için en uyumlu anakart uygun fıyat

herkeze iyi günler arkadaşlar elimde amd ryzen7 5700x ve asus geforce tuf rtx 3080 v2 oc ekran kartı var bu 2sini uyumlu uygun bır anakart arıyorum b550 serisinden butce 2500-3000 k arası bilgili kişilerden yardım bekliyorum
Geri