Sistemim oyunlarda 150-180 fps almıyor. Bunu birkaç kez belirttim. Tekrardan belirteyim. 2K'da Max 120 alıyorum. Bu sebeple 120 Hz tercih ettim. Gidip 2k'de...
120 fps ile 180 fps arasindaki fark bana göre aradaki fiyat farkına değmez kardeşim. Sen alıyorsan alırsın. 120 ile 180 fps arasındaki fark mesela göz için...
Monitörün 2k da 180hz bile alamıyorsa 2k seçmen tamamen bir hata. Ayrıca illa 180fps olmasına gerek yok, 150 fps aliyodur belki??
1737705918
Hmm. Gel beyin...
2K çözünürlükte 180 FPS alamadığım için 120 ile 180 Hz ekran arasında hiçbir fark yok. Ne kadar FPS alabiliyorsam o kadar refresh rate gerekiyor. Gerisi...
Bunlar ne pahalanmış ya böyle. Halimiz duman ey cemaat
1737644816
Yani cok degil gecen sene 120hz 2k 27" m27q var, 10 kagida almistim. Vallahi piyasaya gore...
En iyi hava sogutucu idi 2 varken noctua ile birlikte. AIO lar kadar iyidir. Gamers nexustan bakabilirsiniz acayip iyi bir marka. Tavsiye ederim ben kendimce
Bırak arkadaş böyle gereksiz konuşanları. Yorma kendini. Bu tayfaya laf anlatamazsın. Gelmiş buraya boş boş konuşmaya... Lüzumsuz...
1736857604
Ben de...
Zaten sormadan önce baktım, tahmin ettiğim gibi bulamadım. Ya çok öncesinin fiyatı ya da sallamasyon diye düşündüm. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum...
Hocam bu işle ilgili bilgili gibisiniz. Şu an giriş seviyesi 4k 120hz oled olarak tavsiyeleriniz ne olabilir, ve bu fikrinizin rakamlarla kaynağı var mıdır...
Hocam bu soylediginiz sey dogruysa kanitini bulabilirsiniz herhalde. Yoksa ben de size "Yaw he he" gibi saygisizca ifadelerle gelebilirim. Nerede? Ne zaman...