Baskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsin
Fiyata gore idare eder ama bana gore bu projeksiyonlar pek zevkli degiller. Bence meraklisi mutlaka bir sekilde deneyip almalidir. Bazi projeksiyon urunleri iade edilemiyor dikkat, iyi arastirmak onemli. Ben epson co fh 01 aldim lazer, memnunum. Tabii ki daha pahali bir fiyat bandinda ama bence...
Abi seni cevapsiz birakan eller kirilsin yav. Hahah. Fazla bilgim yok ama selam etmek istedim sana :D Bir ara biraz arastirdim, yabanci sitelerde guzel incelemeler buldum ama TR de satilan modellerin cogu yok tabii. Oradan yola cikmak zor oluyor. Ben kendimce ozellikle rtings uzerinde incelemesi...
Malzeme kalitesi hava akisi her sey harika. Estetik olarak da cok guzel. Ben kendimce cok begeniyorum markayi. İsteyenler gamers nexus'tan da bakabilir onlarin test metodolojileri cok iyi. Bu paraya da deger nacizane gorusum. Ancak 360 uste almak istemeyenler dusunebilir tabii ki. İlla asiri...
Ben gereksiz olduguna katilmiyorum malzeme kalitesi osu busu dizayni mukemmel arkadaslar bilen zaten bilir bu markayi bence alinadabilir. Butce ve zevke bagli. Bende über bisey olmasa almayi dusunebilirdim.
Cok sagolun. Peki ben bu ses kartini nasil kullanabilirim acikcasi onu bile bilmiyorum desem yeridir. Yani ben bu mikrofonu bilgisayara ve ses kartina baglayarak mi kullanacagim? Hangi kablonun nereye girmesi gerektigini bile bilmiyorum :D bir de, farzedelim muzik yapmak istesem bir sekilde, o...
Hocam cok sagolun kuracak oldugumda size ulasacagim. Gerekli olabilecek seyleri konusuruz yardimci olabilirseniz cok mutesekkir olurum.
U-phoria UM2 aldim ben cevap beklemeden bu arada
Fikrinize saygi duyarim hocam. Marka ve urun gercekten harika ancak fiyati hakkinda o kadar da yorum yapamam guncel piyasayi bilmedigimden. Tabii ki alacak kisiler kendi arastirmasini yapar diye dusunup bildigim tarafi yorumladim sadece, o da urunun ve markanin kendisidir.