oguzunluerler1 isimli üyenin son içerikleri

1. oguzunluerler1

🔥İndirim UGREEN HiTune Max5c Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Babaların babası nerelerdesin sen
  2. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Hatalı Fiyat: Cronos The New Dawn Deluxe Edition 198TL

Arkadaslar alamiyorum su an. Satin alma butonu yok sanki sayfada? Yardimci olabilecek var mi?
  3. oguzunluerler1

🔥 🔥 FLYDIGI VADER 4 PRO - 4999 TL 🔥 🔥

Beklentiye bagli hocam ben kullaniyorum cok cok memnunum harika bir kol.
  4. oguzunluerler1

🔥İndirim AMAZON PRİME DAY UNDER ARMOUR AYAKKABILAR KELEPİR

Hahah hayirli olsun knk bye
  5. oguzunluerler1

Baskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsin
  6. oguzunluerler1

Kelepir iddiali kelime olmus bu fiyatlari sık sık goruyor cunku
  7. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! TopG Vision Ultra 70 Android TV Sinema Projektörü 4200 TL ! (3 TAKSİT)

Fiyata gore idare eder ama bana gore bu projeksiyonlar pek zevkli degiller. Bence meraklisi mutlaka bir sekilde deneyip almalidir. Bazi projeksiyon urunleri iade edilemiyor dikkat, iyi arastirmak onemli. Ben epson co fh 01 aldim lazer, memnunum. Tabii ki daha pahali bir fiyat bandinda ama bence...
  8. oguzunluerler1

Machenike G1 Pro Stok Yenilendi 1005₺

Arkadaslar selam oncelikle bende vader 4 pro var. Sizce gereksiz mi olur bu kol? İkinci olarak da nasil kuponlu alirim?
  9. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Abi seni cevapsiz birakan eller kirilsin yav. Hahah. Fazla bilgim yok ama selam etmek istedim sana :D Bir ara biraz arastirdim, yabanci sitelerde guzel incelemeler buldum ama TR de satilan modellerin cogu yok tabii. Oradan yola cikmak zor oluyor. Ben kendimce ozellikle rtings uzerinde incelemesi...
  10. oguzunluerler1

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

Malzeme kalitesi hava akisi her sey harika. Estetik olarak da cok guzel. Ben kendimce cok begeniyorum markayi. İsteyenler gamers nexus'tan da bakabilir onlarin test metodolojileri cok iyi. Bu paraya da deger nacizane gorusum. Ancak 360 uste almak istemeyenler dusunebilir tabii ki. İlla asiri...
  11. oguzunluerler1

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

Ben gereksiz olduguna katilmiyorum malzeme kalitesi osu busu dizayni mukemmel arkadaslar bilen zaten bilir bu markayi bence alinadabilir. Butce ve zevke bagli. Bende über bisey olmasa almayi dusunebilirdim.
  12. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

Hocam supersiniz vallahi. Cok sagolun. Sorum olursa tekrar soracagim size.
  13. oguzunluerler1

Cok sagolun. Peki ben bu ses kartini nasil kullanabilirim acikcasi onu bile bilmiyorum desem yeridir. Yani ben bu mikrofonu bilgisayara ve ses kartina baglayarak mi kullanacagim? Hangi kablonun nereye girmesi gerektigini bile bilmiyorum :D bir de, farzedelim muzik yapmak istesem bir sekilde, o...
  14. oguzunluerler1

Hocam cok sagolun kuracak oldugumda size ulasacagim. Gerekli olabilecek seyleri konusuruz yardimci olabilirseniz cok mutesekkir olurum. U-phoria UM2 aldim ben cevap beklemeden bu arada
  15. oguzunluerler1

🔥İndirim Be Quiet! Pure Loop 2 240 mm Sıvı Soğutucu 3849 TL !🔥

Fikrinize saygi duyarim hocam. Marka ve urun gercekten harika ancak fiyati hakkinda o kadar da yorum yapamam guncel piyasayi bilmedigimden. Tabii ki alacak kisiler kendi arastirmasini yapar diye dusunup bildigim tarafi yorumladim sadece, o da urunun ve markanin kendisidir.
Geri