Oguzww7 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ryzen 5 7500f kötü soğutucu ile soğur mu

stok soğutucudan 1-2 derece daha iyi soğutur fakat şuan yaz ayındayız önümüzdeki haftalarda 33-34 derece olacak genelde o soğutucu çok zorlanacaktır şuan benim kasanın hava akışı pek iyi değil soğutucu iyi olmasına rağmen 80 dereceyi gördüm eğer kasanın hava akışı kötüysede o soğutucu kendini...
  2. O

🔥İndirim Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL

Sapphire almayın hocam XFX,PowerColor.Asrock gibi markalara bakın. Neden güldünüz hocam sebebini yazın emoji atıp geçmekle olmuyor @NovaEXXO 2 adet sapphire kart kullandım zamanında ikiside berbar çıktı Recep Baltaş bile önermiyor.
  3. O

🔥İndirim Amazon Prime ile Asus Prime B650M-R 3980TL

güzel fakat m-k modeli daha iyi
  4. O

27" 2k monitor tavsiyesiii

akşam atayım hocam akşam belli oluyorsa ama hiç görmedim yandan bakınca kahverengilik yoktu hafif beyazlık vardı oda hafif RTS/RPG Modu parlaklık 90 kontrast 80 shadow boost kapalı
  5. O

Rx 9060 XT 16 gb mı rtx 5060 ti 16 gb mı

saf kas gücü oyundayken neredeyse aynı aralarında 1 fps oynuyordur fakat bana göre 5060 ti önde çünkü dlss 4 mfg var ayriyetten 5060 ti de gddr7 bellek var oyun videolarında 1-2 gb daha az harcağıdığını gördüm bütçen ne kadar.
  6. O

27" 2k monitor tavsiyesiii

Hocam sizde bir sıkıntı var aynı monitörü kullanıyorum siyahlar siyaha çok yakın renkte görünüyor sizin durum çok ilginç. 1752051714 Pardon hocam yanlış yazmışım ıps panel olduğu için asusu tercih ettim.
  7. O

MSI 120A kasanın fanları anakarta bağlanır mı?

Havalar ısındığı için sistemdeki parçaların sıcaklıkları arttı. Kasada 6 adet fan var. Hepsi kontrolcüye bağlı. Kontrolcü sadece fanların ışıklarını açıp kapamaya yarıyor, fanların hızı ise hep sabit. Anakartımda 2 adet fan girişi var sanırım bağlamak mümkün mü? bir arkadaş bu kabloyu önerdi...
  8. O

Yeni almak mı yoksa eldekini yükseltmek mi?

çoğu oynu dlls siz 90 oynatıyor.
  9. O

Palit 5060ti mı yoksa inno3d 5060ti mı

hangisi ucuzsa arada 1000 tl den az bir fiyat farkı olursa palit bakabilirsin fakat inno3d de sağlam markadır soğutması güzel üzmez ikiside
  10. O

Öneri NVIDIA 5000 serisi Super Kartlar Geliyor!

5070 aldım ve pişman oldum superi görünce keşke çıkacak diye söyleselerdi beklerdim 18 gb muhteşemmiş
  11. O

En ucuz non-psu ATX kasa

Tüh zam gelmiş 2549 tl ydi belki düşer https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-120a-rgb-6-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,558170720.html#m-std
  12. O

Çözüldü✓ İlk defa pc alacağım yardım lazım

bu fiyata 5070 çıkar.
  13. O

Ekran Kartı kararsızlığı

55 bin tl ye rtx 5080 var
  14. O

GamePower WarCry Edge 1x Black Fan Type-C Gaming Kasa alınır mı

https://www.itopya.com/msi-mag-pano-m100r-pz-white-usb-32-tempered-glass-beyaz-micro-atx-tower-kasa_u25740 attığınız kasa ekranlı değil görselinde ekran var o sizi yanıltmasın bu kasa varken alınmaz siyahınıda alabilirsin gayet şık ve kaliteli bir kasa msı ekranlı olanlar 15 bin den başlıyor.
  15. O

R5 7500 4070 sisteme oyun tavsiyesi

The last of us, uncharted, gow 2018, gow ragnorok, detroit
Geri