oguzymk isimli üyenin son içerikleri

1. O

5100 tl itopya teknoqueen mantıklı bir seçenek mi ?

adata ssd yı toshiba yapacağım fakat psu nun neden kotu olduğu anlatır mısın
  2. O

5100 tl itopya teknoqueen mantıklı bir seçenek mi ?

merhaba arkadaşlar bütçem 5000 civarı internette gezindiğimde bu sistem gözüme f/p olarak takıldı sizce nasıl değerlendir misiniz? sistemdeki ssd yi 50 tl farkla toshiba sistemdeki kasayı mesh yapmak mantıklımı yoksa uzerındekı yeterli gelirmi ...
  3. O

Aoc 24g2u nasıl kuruluyor

bilmiyorum denemedim indirmek için açıkçası öyle bir driver mı onuda bilmiyorum fakat bence boşuna ugrasma zaten monitörün rgb desteği yok ek olarak tuşlardan fps modu karanlık mod aydınlık modu manuel tuşlarla yapabiliryosun bence fazla uğraşuıp zamanını harcama 3 arkadasımdada bu monıtorden...
  4. O

XFX RX 590 FAT BOY vs ZOTAC 1660S VS GİGABAYT 1660S

ben çok anlamıyorum 5000 civarı bir bütçem var baktığım sistemleri alt alta yazayım https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-43952/ (3500x -b450m anakart 16gb ram le seçtim 5020 lıraya geliyor)...
  5. O

XFX RX 590 FAT BOY vs ZOTAC 1660S VS GİGABAYT 1660S

MERHABA ARKADAŞLAR BUNLARIN ARASIDNAN SİZCE HEM F/P HEM KALİTE HEM ISINMA GİBİ KONULARDA EN BASARILISI HANGISİ
  6. O

4500 - 5000 TL arası sistem tavsiyesi

fiyat olarak neredeyse 5 3600 le 3500x le aynı fıyat neden sevilmiyor bu işelemdci ?
  7. O

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-zotac-1660-super-gigabyte-h310m-h-2-0-crucial-480gb-8gb-ram.html usta bu hem 6 taksite fark koymuyor hemde bilindik yer bekleme süreside yok ram yükseltince ıkısıde 5100 bandına geliyor
  8. O

sistemi atar mısın rica etsem ?
  9. O

merhaba arkadşalar burada sizden bu fiyat aralıpında sizce en iyi f/p olan ürünü atmanızı rica edicem. teşşekür ederim:)
  10. O

Aoc 24g2u nasıl kuruluyor

merhaba kardeşim,1 hafta önce aoc 24g2u monitörünü aldım ben ps4 üzerinden oynuyorum ve sadece tak çalıştır şeklinde işlem yaptım oyun modlarını monıtorun alt tuşlarından değiştirebiliyorsun bir driver indirmene gerek yok .
  11. O

4500-5000 TL ARASI SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar bu fiyat aralığında size göre en iyi f\p toplama pc atar mısınız.
  12. O

4400tl gibi bir fiyata bu sistem nasıl?

kardeşim 4400 tl ye en kötü rx580 8 gb işlemcisi alabilirsin atacağım bu kasa ise daha iyi bir ekrankartı performansı fakat yüksek ısı sunmakta https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-43952/
  13. O

merhaba beyler , 6.5 k lık bir bütçem var sistem tavsiyesi rica ediyorum.

bilmiyorum usta çok fazlada biligmi yok hazır veyahut toplama farketmiyo benim için
  14. O

merhaba beyler , 6.5 k lık bir bütçem var sistem tavsiyesi rica ediyorum.

evet beyler 6.5k lık bir sistem bakıyorum , itopya sitesinde stream pc (eastergamers) kasası galiba ona bkıyorum daha iyi bir önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Geri