oguzz08 isimli üyenin son içerikleri

1. oguzz08

Yardım Harddisk nereden alınır

öncelikli olarak 1tb olmazsa 500 gb harddisk bakıyorum ama internette hiç ürün ilanı yok olanlarda bilinmedik siteler çok az sayıda ilan bulabildim piyasada harddisk kıtlığımı var niye satılmıyo bunlar yardım ederseniz sevinirim
  2. oguzz08

Yardım Iphone model numarası 5 ile başlıyor

büyük bi, telefoncudan aldıgım iphone 16 pro cihazın kutuda model numarası 5 ile başlıyo cihazdada 5 ile başlıyo sorduk toplama cihaz fln değil dedi emin olamadım yardım edin lütfen bu cihazın model kodu niye 5 ile başlıyo Kutunun jelatinlerini ben açtım sıfır cihaz YURT DIŞI CİHAZ MODEL KODU...
  3. oguzz08

Ds4 l2 tusu calısmıyo

kaliteli cakma bir ds4 aldım (kalitesiz) ps sony logoları fln var eve geldi bir türlü bluetooth usb donglea bağlanmadı mac e bağlandı direk sorunun usb dongleda oldugunu anlayıp rahatladım diyecektimki l2 tuşunun calısmadıgını gördüm sizce iade edeyimmi çözümü varmı ?
  4. oguzz08

Yardım Dualshock 4 pcye bağlanmıyor yardım

replika dualshock 4 geldi bugün platoon bluetooth usb dongle aldım ds4 ile eşleşiyor fakat bağlanmıyor ds4 windows programıda görmüyor bu yüzden kablolu direk bağlanırken kablosuz bağlanamıyorum yardım edin 1744361403
  5. oguzz08

Yardım Ekran kartı yamuldu yardımmmm

hayatında kaç kere yasadım pakFOPDGSDG
  6. oguzz08

vidalıydı zaten slottan cıktı assagı kaydı vidayı sonra actım 1744213422 anakartta klips yok sanırım
  7. oguzz08

Görüntü geldi masaüstü yani apu işlemci olmadığına göre ekran kartından görüntü vericek çalışıyom sanırım çok şükür (kasa yere düşünce gelen o korku) eşcşelcleşcşelcElclel inşallah bir şeyi yoktur performans düşüklüğü yaşamam
  8. oguzz08

Sisteminiz güncelleniyor dedi yeniden başlattı
  9. oguzz08

Yerine taktım şimdi çalıştırayimmi direk bişe yapmama gerek varmı? 1744201000 Taktım şimdi yapmam gereken bişe kaldımı biostan falan ?
  10. oguzz08

Reis bi nebze olsun rahatladım sanırım kırık yok anakarttta
  11. oguzz08

Evet yani RAM takarken kitlenir ya bu anakartta sanırım yok o kitlene şeyi ekran kartı için foto attım orda görünüyor ince bi çubuk var geri ileri yukarı çekilmiyor sanırım zorlayıp kırmak istemedim
  12. oguzz08

Anakarta nasıl takacak anakartta RAM slotundaki kapak yok şöyle bişe var geri ye çekilmiyor 1744198562 Anakartta kitleme şeyi yok
  13. oguzz08

Kasanın arka yeri yamuldu elimle düzelttim anakart takılan yerinde sorun varmı bilmiyorum yerine taktıktan sonra başka bişe yapmama gerek varmı biostan filan yoksa direk kullanayımmı
Geri