Ogzhnknr isimli üyenin son içerikleri

1. Ogzhnknr

steam da pubg envanterim gözükmüyor

merhaba steamda envanterimde öğelerim gözükmüyor hepsi envanter geçmişinde gözüküyor bu ürünler ne satılabilir ürün nede takas edilebilir ürünler olmasına rağmen envanterimde gözükmüyor oyunun içerisine girdiğimde her şey gözüküyor ama steam envanterinde gözükmüyor konu ile ilgili yardımcı...
  2. Ogzhnknr

equalizer apo pubg steam için ayar yapan bilen

bana discorttan yardim edebilirmisiniz
  3. Ogzhnknr

equalizer apo pubg steam için ayar yapan bilen

logitech g533 kullanıyorum pubg steam oynarken ayak seslerini daha iyi kasmak için equalizer ayarı yapabilen var mı arkadaşlar
  4. Ogzhnknr

kulaklığımın 7.1 çalışmıyor

selam arkadaşlar kulaklığım logıtech g433 yaklaşık 1 haftadır 7.1 calışmıyor steam pubg oynuyorum ama sağdakı adamı soldan arkamdakı adamı onumden solumdakı nı arkamdan alıyorum karma karışık bi durum ile karşı karşıyayım ne yaptıysam bulamadım çözümünü bana yardım edebilecek birileri varmı...
  5. Ogzhnknr

Uygun fiyata sim kartli tablet ariyorum 3-4gb ram olursa sevinirim

Tablet alicam bütcem 1000-1300 arası birsey bana sim kartlı 3-4gb ram olan dokunmatigi guzel olan bir tablet onerirmisiniz. Tesekkur ederim
  6. Ogzhnknr

Steam pubg arabada sprey atmak

Pubg de arabada giderken sprey atmak istiyorum ama araba istop ediyor firen tutuyor nasil giderken sprey atabilirim durmadan bilenler bilgilendirirse sevinirim
  7. Ogzhnknr

Steam pubg icin arkadaş ariyorum

Yaşım 24 1622029207 24 yaşindayim
  8. Ogzhnknr

Steam pubg icin arkadaş ariyorum

Steam pubg de oynucak kaynak arkadaş ariyorum aksamlari discortta muhabbet edip saglam arkadaşlar ariyorun
  9. Ogzhnknr

Bilgisayari actığımda monitor böyle bir hata veriyor.

Boyle bi sorunla karsilastim monitoru actigimda ortalama gunde 18 saat oynuyorum
  10. Ogzhnknr

İnstagramda yaklaşık 200 takipçisi olan bir hesabim var

Odulu attir biraz ilk başlarda zarar edersin ama illaki ileride buyursun
  11. Ogzhnknr

MSI 1660 Gaming ile MSI 1660 Ti arasında ki fark nedir ?

1660 ti nerde 2400 tl kink atarmisiniz?
  12. Ogzhnknr

Sistem kac k eder sizce ve kac fps verir steam pubg de

Bana bu sistemi toplaya bilcek bilgili arkadaslar varmi bir ikincisi pubgde kac fps alir bu sistem
  13. Ogzhnknr

10 k ya bilgisayar onerisi

Arkadaşlar sadece steam pubg icin yuksek fps almak istiyorum ve tabi bu konu hakkinda bilgi sahibi arkadaşlardan yardim almak istiyorum 10 k ya sadece kasa toplamak istiyorum onerileriniz nelerdir.
  14. Ogzhnknr

8500TL Bu pc alınır mı?

Alınır.
Geri