ogzww isimli üyenin son içerikleri

1. ogzww

ASUS Vivobook Pro 15 nasıldır?

senin önerebileceğin başka bir ürün var mıdır? sadece oyun için üst düzey bir ekran kartı + normal/kötü bir işlemci de istemiyorum pek, iyi bir işlemci de istiyorum rahatlık sunsun istiyorum biraz da, tamamen ekran kartına dayalı bi ürün de istemiyorum (işlemci ekran kartının bile önünde...
  2. ogzww

Watt değerlerine dair pek bir şey bulamadım Vatan Bilgisayar'daki özellikler kısmında. Fakat Asus'un kendi sitesinde aynı cihazı buldum. 90W'a kadar çıkabildiği yazıyor yeterli olmaz mı? Linkini bıraktım siz de bir inceler misiniz? Soğutma konusunda da bilgiler verilmiş. K6502VU-MA064W
  3. ogzww

Peki bir şey sormak istiyorum, bu cihazla oyun konusunda sorun yaşanılabileceği yazılmış pek çok yerde. Nedeni nedir bunun? Atıyorum, bu cihazla tamamen aynı donanımlarda bir gaming laptopu bu laptoptan ayıran ne performans konusunda? Uzun kullanımlarım olur muhtemelen oyun için gün içinde, ama...
  4. ogzww

Hocam Victus'ları da düşündüm ama tasarım açısından en hoşuma giden linkte bıraktığım cihaz oldu. Ne açıdan önermiyorsunuz?
  5. ogzww

Merhaba, linkte bıraktığım cihaz hakkında fikir sahibi olanlar veya kullanmış/kullanıyor olanlar yardımcı olabilir mi? İnanılmaz yüksek donanımlar gerektirecek oyunlar olmasa da genel olarak oyun oynuyorum, fakat uzay mekiğinden hallice Gaming laptopları tercih etmek istemiyorum tasarım olarak...
Geri