Ogzyy isimli üyenin son içerikleri

1. Ogzyy

Kuzenim içinTahmini boy önerisi

Hocam 2 koli yicem diyo whahahqhjq
  2. Ogzyy

Sjahaahha Evet o daha iyi gibi
  3. Ogzyy

Shhahahah evet o bana da saçma geldi söyledim neden olmasın diyor basket oynacağım va diyor inşallah olursun ama belli değil dedim. Sadece olabilir miyim olasılık var mı diyor
  4. Ogzyy

Merhaba kuzenimin yaşı 16 şuanki boyu 1.78 postür düzeltsem 1.80im diyor Baba boyu: 1.78 Anne Boyu: 1.70 Tahmini boyu ne olur sizce ona sorduğum zaman 1.88 olmak istiyorum diyor
  5. Ogzyy

Bu sistem fc 26 oynatır mı

merhaba şuanlık bazı masraflardan dolayı yeni pcye geçemedim de sistem özelliklerim bunlar oynatır mı?fc 26 Rx570 4gb Ryzen 5 5500 Corsair 1x16ram
  6. Ogzyy

Şu tip veya şu saç modeli nasıl yapılır

Evet benim yakuşuklu
  7. Ogzyy

Şu tip veya şu saç modeli nasıl yapılır

kafamı ütüleyen ve beni aşırı sinir eden bir durum var bu saçı (tamamen soldaki gibi değil de)o sağdaki birkaç tel var aşağıya inen onu nasık yapacağım indirdiğimde ya kalın tek iniyor yada çok ince küçük tel çıkıyor kat kat kestir diyenler oldu nasıl yapacağım bilemiyorum
  8. Ogzyy

Faceit Tpm attestation is not ready Sorunu

Warning:TPM attestation is not ready, please update your BIOS the deadline has passed,and you risk being blocked from playing if you dont diyor bios güncellesem düzelir mi 1765914685 Warning:TPM attestation is not ready, please update your BIOS the deadline has passed,and you risk being blocked...
  9. Ogzyy

tabii ki kontrol ettim ikisi de açık görünüyor
  10. Ogzyy

AB350M-D3V 1765913275 1765913367 Şöyle diyor durum Tpm kullanılmaya hazır Tpm üretici bilgileri Üretici adı: AMD Üretici sürümü: 3.84.0.5 Belirtim Sürümü 2.0
  11. Ogzyy

12. Ogzyy

Onları da yaptım sıfırladım da tpmyi hala düzelmedi
  13. Ogzyy

14. Ogzyy

Whatsappta “ Nesne Yüklenemedi “ hatası

peder whatsappta pdf indiricekken adobe yerine yanlışlıkla google seçmiş galiba tıklayınca açılmıyor önce konu başındaki uyarıyo verip sonra Bu nesneyle ilgili bir sorun var diyor
  15. Ogzyy

Kızı çok kötü bir şekilde kırdım nasıl düzeltirim

Reis kitap bazsak para kazanır mıyız acaba ya konuyu satsak
Geri