ohmygod765 isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

yok bende direkt ürün kaydı yapamıyodum ama ürün kaydı yaptım onu da farkettim ama diğer kodu alabiliyosunuz hemen fatura no değerlendirme ss'i istiyo sadece ve bir de link
  2. O

ŞUNU DİYORUM MACUNU ÜSTÜNDE GELİYO MACUN SÜRMENE GEREK YOK AMA 20 DOLAR STEAM KODU ALABİLMEK İÇİN MSI HESABINIZDA ÜRÜN KAYDI YAPMAK GEREKİYOR AMA BUNU ŞUAN BEN YAPAMIYORUM ÜRÜN KAYDI İÇİN DE SERİ NUMARASI VE CHK KODU GEREKLİ ONLARI GİRMEME RAĞMEN ÜRÜN KAYDI YAPAMIYORUM BUNU DİYORUM
  3. O

MACUNU YUGULANMIŞ ŞEKİLDE ÇIKIYO KUTUDAN DAHA ŞİMDİ MONTAJINI YAPTIMRYZEN 5 5500 KULLANIYORUM 40 DERECEYİ GEÇMİYOR BENDE OPERA DA GEZERKEN AMA ÜRÜNÜ MSI DA KAYDINI YAPAMIYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE CHK KODUNDAN SERİ NUMARASINA FOTOĞRAFINA VE FATURASINA KADAR HEPSİNİ AYARLADIM AMA DAHA SERİ NUMARASINDAN...
  4. O

Bilgisayar açılınca arka arkaya 3-4 defa cmd açılıp kapandı

9. kattayım nasıl atlayım hocam .d 1761018430 eywAllah hocam gece gece olunca bir tık korkmuştum şuan cmd penceresi açılmadı sorun yok
  5. O

Yardım NVIDIA 581.57 sürücüsü stabil mi?

kartı hiç açmadım bile sadece 1 kere macun bakımı yapıldı işlemciye ekran kartına hiç dokunulmadı bile hala güvenlik etiketi duruyo
  6. O

Bilgisayar açılınca arka arkaya 3-4 defa cmd açılıp kapandı

dostlar selam daha az önce bilgisayarımı yeniden başlatmam gerekti ve yeniden başlatıım başlattığım gibi 3-4 defa arka arkaya cmd penceresi açılıp kapandı normalde hiç böyle yapmazdı virüs taramasında da herhangi aksi bir durum çıkmadı bir de yeniden başlatırken bir uygulama yeniden başlatmaya...
  7. O

Yardım NVIDIA 581.57 sürücüsü stabil mi?

VALLA BEN 580 SÜRÜMÜNDE DEVAMLI OYUNDAN ATMALAR OLDU NFS UNBOUND CYBERPUNK 2077 GİBİ OYUNLARDA SONRA 577 SÜRÜMÜNE GEÇTİM ORDA DA AYNI DURUM OLDU 566.36 SÜRÜMÜNE GEÇTİM BU SORUN KISMEN DÜZELDİ AMA YİNE UFAK TEFEK OYUNDAN ATMALAR OLUYOR RTX 4060 KULLANIYORUM VE BU SORUNLARI GÖRMEK FAZLA CANIMI...
  8. O

Klavye gecikme değerleri

BU DEĞERLER NASILDIR HOCAM İYİMİDİR
  9. O

Need for speed unbound açılmıyor

dostlar selam epicten aldığım need for speed unbound' ea app üzerinden indirip oynamak için oyuna giriş yapmıştım lakin oyundan devamlı atıyor silip geri yükledim ea app'i silip geri yükledim yeniden başlattım ama hata hiç düzelmiyor bu hatayı düzeltebilen biri varmı beni aydınlatacak
  10. O

Bilgisayar masaüstündeyken bir anda ekran gitti geldi

dostlar selam bilgisayar masaüstünde açıkken bir anda gidip geldi hiç yük altında değilken ve uygulama dahi açık değilken sizce bişey yapmalı mıyım
  11. O

Crysis 3 Türkçe dil sorunu

Hocam remastered versiyonunda olur değil mi bu
Geri