İşe yarar mı bilmiyorum ama 13. nesil ve üstü bir intel setiniz varsa ve 6000 serisi ekran kartınız varsa şunu kesinlikle şu ayarı kapatın. Hızlı başlatma bu seride buglı AMD'ye mail bile attık ama nafile.
Ben sana şu an aktif olarak kullandığım kartın resmini atayım ama kazım yapmadım diyim yine inanırsın bro. Kazım yapılması çok kötü değil mesele ne şartlarda yapıldığı ama 5700XT'ler kazım zamanı en çok kullanılan modellerdi çünkü ve çok pis ortamlarda kazdırdılar. Temizlemesi zor değil yani...
Bi tane videoda bir yanan tuf görüp hepsi kötü olur kafasında millet, o öyledir demiyorum ama insanların artık bu kadar hazırcı olması çok sinir bozucu.
1784899075
Ho şimdiden o zaman güle güle kullan.
O fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup...
O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5080-tuf-oc/40.html