Okan Demiray isimli üyenin son içerikleri

1. Okan Demiray

En hafif Linux hangisi?

Linux'ta bile sistemin yavaşsa demek ki donanımın ölü düzeyde neyi zorluyorsun ki?
  2. Okan Demiray

Radeon 6900xt mi Radeon 9060xt 16 GB mi

Bende de 750 G2 var 4090 strix ile 1 saat furmark yaptım sorunsuz üstüne 4 5 gün oyun oynadım :D
  3. Okan Demiray

RX Radeon 6600 Vs Rx5700xt Vs RTX 2060 Super

6600 de güzel kazım yapıyordu ama onların güçtüketimi çok düşüktü pek sıkıntısı olmaz.
  4. Okan Demiray

O power'ı bilmiyorum, ilk kez duyduğum marka fazeon bence iyi değildir. Dediğim gibi o model kartlar kazımda ebesi bellenmiş kartlar yani.
  5. Okan Demiray

Ben sana şu an aktif olarak kullandığım kartın resmini atayım ama kazım yapmadım diyim yine inanırsın bro. Kazım yapılması çok kötü değil mesele ne şartlarda yapıldığı ama 5700XT'ler kazım zamanı en çok kullanılan modellerdi çünkü ve çok pis ortamlarda kazdırdılar. Temizlemesi zor değil yani...
  6. Okan Demiray

Altın bulmuşsun, satan kişi tanıdığın değilse pek güvenmezdim.
  7. Okan Demiray

RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

Bi tane videoda bir yanan tuf görüp hepsi kötü olur kafasında millet, o öyledir demiyorum ama insanların artık bu kadar hazırcı olması çok sinir bozucu. 1784899075 Ho şimdiden o zaman güle güle kullan.
  8. Okan Demiray

5700XT= miningte anası bellenmiş kartların babası, 2060S=güzel ama gereksiz şişik fiyatlı, rx6600=shutter makinesi.
  9. Okan Demiray

O fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup...
  10. Okan Demiray

O zaman başta öyle yazacaksın, soğutması falan iyi değil demek ayrı pahalı demek ayrı. Kıvırmayın ya da forum kullanmayı öğrenin.
  11. Okan Demiray

O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi. https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5080-tuf-oc/40.html
  12. Okan Demiray

RTX 5070ti Ekran Kartı Kırmızı Işık Problemi

Yine de hemen hüküm vermeyelim de ayrı kablolardan besleyip dene bir de PSU'yu tam bilmiyorum kaç kablosu var 2 mi 4 mü ama bi denemek lazım.
  13. Okan Demiray

PSU dandikmiş gibi geldi bana acaba voltaj dalgalanması falan mı yapıyor da kartın kafası bulanıyor anlamak lazım.
  14. Okan Demiray

PSU tam modeli nedir?
Geri