okan.sozeri isimli üyenin son içerikleri

1. O

PC oyunda iken kendi kendine kapanıyor(farklı bir konu açıklamayı okuyun lütfen)

Merhabalar bu konu daha önce açılmış ama bu seferki sıkıntı farklı arkadaşım yeni pc aldı 2. El heyecanla cs yükledi sonrasında 10 dakka sonra kapanıyor falan dedi bende donanımsal olabileceğini düşündüm fakat sorun donanımla alakası yok test etmek için kendi evime getirdim kasayı bütün gece...
  2. O

Ankaraya taşınma planım var sizce nasıl bir şehir?

Ben de Ankarada'yım kardeşim İzmir'e taşınmaya yerleşmeye çalışıyorum gel gör geçinirsin de sıkıntı yok ama belli yerlerden uzak dur hem ulaşım için hem maddiyat için eğer çok fazla bilgin yoksa yardımcı olurum sıkıntı yok 22 yıldır Ankara'dayım
  3. O

15-20K Bütçeye Render+Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Ben kullanıyorum bir sıkıntı yok dedim direk benim sistemi al demedim bu yetiyor hani bu neslin 2 3 büyüğünü alarak sıkıntı yaşamaz tarzında sistem önerisi yapmıyorum deneyim paylaştım sadece
  4. O

Ben baya rahat kullanıyorum herşeyi ultrada açabiliyorum yayın alabiliyorum şuanki oyunlar için yeterli gayet
  5. O

GTX 1660 Super Ekran Kartımı Ne Kadara Satabilirim?

1660 Süper kötü bir kart değil hem miningde hemde PC de kullanıyorum bundan 6 7 ay önce 10.000 den aldım kartları tabi şuan piyasa düştü ama ben satacak olsam 4000 den aşağı vermem arkadaşın da dediği gibi ben özenli temiz bakıyorum hiçbir şekilde temizlemeden macunlarina dikkat etmeden...
  6. O

Bende ryzen 7 2800X + 1660 süper var tavsiye ederim bu şekilde bir sistem asla üzmez gerçekten kaliteli ve Sıkıntısı bir sistem
  7. O

GT 1030 + i5 4590 Darboğaz Yapar mı?

O ekran kartı işlemciye göre düşük kalıyor darboğaz söz konusu değil senin işlemcin düşük zannediyorsun ama güçlü bir işlemci son zamanlarda format attıysan driverları kontrol et yada donanımsal bir sıkıntın var
  8. O

HAYAT DEĞİŞTİRME İZMİR'E TAŞINMA İŞ BULMA KONUSU

Merhabalar şuan teknisyen olarak çalışıyorum Ankara'dayım ve İzmir'e taşınıp İzmir'de yaşamak istiyorum çevrenizde vs. Teknisyen dışında bütün iş ilanlarına bakabilirim tanıdığınız yada gördüğünüz herhangi bir yer olursa söylerseniz sevinirim herkese iyi geceler
  9. O

Yazılımların Testerı olma tavsiyeler

aslında istiyorum ama deneyim falan yok okulharici herkes deneyim istiyor öyle bir şirkete denk gelmedim
  10. O

saol hocam udemy'i biliorum dediğin hocaları bi araştırayım
  11. O

Şuan teknisyen olarak çalışıyorum bilgisayardan anlarım sorunlarından falan ama yazılım şirketinde çalışmadım
  12. O

Kanka üniversite daha fazla şey öğrendim tabikide lise ve üniversite sonuçta daha fazla bilgi birikimi oldu
  13. O

6800 TL'ye bu laptop alınır mı?

Bunlarla oyun oynayamazsın işlemciler U, diğer tarafdan düşünürsen diğer arkadaşın dediği laptop da erkan boyutu büyük üst model gibi gözüküyor onu tercih edebilirsin DDR olayına bakmadım ama DDR kadar MHZ de önemli unutma
  14. O

Bilgisayar programcılığı Ankara Gazi Ve Mesleki Lise ve Kastamonu Üniversitesi ikisinde de aynı bölüm
Geri