Arkadaşlar VG258QM 280 Hz monitör kullanıyorum. DP kablosu almak istiyorum, iki ürün arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?
Ekran kartım Asus RTX 4060.
https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-entdp1218-vesa-sertifikali-displayport-1-2-kablo.html...
Yani kardeşim bu işler çok yordu sorunu elektrik veya pcde değil internette arıyorum. internet bile değiştim vdsl gerçi ama fiber olsaydı ne değişirdi bilemiyorum pingim düştü fakat yine netcode hatası var hissediyorum, net cafede oynadım evde oynadığım kadar yorulmuyorum bariz bi yavaşlık var...
evet kardeşim hız muhabbetinde sıkıntı var çevremde arkadaşlarımda şikayetçi lanse etmeme gerek yok öyle, 2 defa arıza kaydı açtım ayrı ayrı ikisinde de gelmediler ? 3 tane modemleri var yan odadan çekmiyor illa router almak zorundamıyım ?
paket olduğunu biliyorum sıkıntı yok fakat 6 yıldır kullanıyorum modemi değiştirmeye acizler, türkneti de herkes övüyor beğenmezsem de yine kablonete geçebilirim
türknette taahüt yok
İstanbul
1758303613
Kablonet kullandığım süre boyunca kopmalar yaşamadım ama hep bir gecikme hissi var, onun dışında evde modem eski olduğu ve 20mbps düştüğü içinde geçmek istiyorum
Merhabalar,
Kablonet taahütüm 2 ay sonra bitiyor binamda kablonetin kutusu var ve internet koaksiyonel kablo ile geliyor. DOCSIS alt yapısını kullanıyorlar, verdikleri modem çok eski ve anlaşma gereği internet hızı akşam 7-12 arası 20mbps hızına düşüyor.
Türknet'e geçiş yapmak istiyorum sizce...
Arkadaşlar AM4 ten AM5 e geçtim dolayısıyla anakart işlemci ram soğutucu değişti. Kablolamada bir yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar çalışıyor fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor
Anakart MSİ B850 gaming plus, bios dan olduğunu düşündüm öncesinde flashbellek hazırlamıştım taktım...
Arkadaşlar merhaba,
Anakart cpu güç girişi için 8+8 pin bulunmakta alacağım işlemci 9800X3D Sadece 8 Pin takılırsa ne olur ? İkisini de mi takmam gerekiyor.
Ekstra olarak Sıvı soğutucu Arctic Liquid Freeze 240 Aldım 3 Kablosu var, yanlış yapmamak için bu anakarttaki bağlantıları ne olmalı ...
kral marka takıntım var biraz güzel anakart ama alacağım bi anakart modeli değil
1740856057
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBRJ63RT/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1DBLD0ZJMTUXX&psc=1
bu ürün anakart için uyumlu mu sitesinde bulamadım
anakart ne alacağımı bilemedim, gigabyte dışında ne önerebilirsiniz 7-12k arası
1740814756
oc yapmayacağım ama ileriye dönük olsun istiyorum 9800x3dyi kaldıracak gerekirse tak çalıştır benim için iyi olur, düşük model anakartta performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum
Ram önerisi alabilirmiyim.
İşlemci 9800X3D olacak
Alacağım anakart : MSI B850 GAMING PLUS
RAM olarak CL Değeri düşük olsa yeter aydınlatma önemli değil bütçe 3-6K arası