Merhabalar,
Daha önce Amd ryzen 7 9700x işlemcim vardı sonrasında amd ryzen 9 9950x3d 144 bellek işlemci aldım şuan ryzen 9 9950x3d işlemci kullanıyorum.
FPS oyunlarından Counter Strike 2 oynuyorum eski işlemcimde aldığım fps daha yüksek görünüyor şuan ki işlemciye göre bu konuda yardımcı...
almışken iyisini almak istiyorum sadece haklısın tabii ki
1765905081
tamam kardeşim pardon yanlış okudum
1765905293
Üst düzey alabilecek olduğum anakart öneriniz varsa link olarakda paylaşırsanız sevinirim overclock da yapmayı düşünüyorum aynı zamanda
sonradan ekran kartını öncelik anakart kardeşim
1765904083
bu anakartı görmüştüm ama intel destekli olduğu için biraz sıcak bakmıyorum amd olursa işlemci kombinasyonu daha iyi olmaz mı ?
Merhabalar Arkadaşlar Üst düzey anakart önerilerinizi bekliyorum yorumda paylaşırsanız sevinirim.
64 GB RAM Corsair ram
AMD RYZEN 9 9950x3d İşlemci
Nvidia 4070 ti ekran kartı
Bilgisayar bileşenlerim anakartım düşük seviye şuan elimde ki bilgisayar bileşenlerine göre bu yüzden anakartımı...
Merhabalar,
Secure Boot is not working properly anticheat hatası alıyorum Anakart UEFİ modunda Güvenli Ön Yükleme Açık durumda hala hata veriyor bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi.
Paylaşmış olduğum resimdeki hatayı alıyorum.
TDP değerini nerden yükselteceğim görsel olarak gösterebilir misin TDP config 65W 45W görbildim sadece 105 watt tdp ile ilgili bi yer göremedim görsel varsa eğer yada yönlendirme yapabilirsen daha iyi olur
Tdp değeri işlemcinin maksimum ürettiği ısı miktarı anlamına gelmiyor mu tam olarak etkisi ne olacaktır soğutma anlamında sıvı soğutucu baya ekstra olarak soğutuyor ısı değeri 44 49 arası genelde üstünü hiç görmedim işlemci anlamında yada overclock hız aşırtma yapamıyor muyum doğru mu anladım...
Genel olarak baktım çok teferruat var sanırım detaylara inildiği zaman bilgisayarımın özelliklerini belirtsem daha kolay şekilde ne şekilde yapacağım kısmında bios kısmında yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar öncelik olarak,
MSİ PRO B650 M-B anakarta sahibim ve AMD RYZEN 7 9700X işlemciye sahibim overclock yapmak istiyorum detaylı şekilde bilgisi olan varsa paylaşabilir mi düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle gaming bi kasaya sahibim işlemci ryzen 7 9700x sıvı soğutucu liquid freezer 3 360 ekran kartı nvidia 4070 ram olarak karar veremedim 32 GB ram almak istiyorum ama hangisi daha iyi olur performans olarak overclock içinde aynı zamanda fikirlerinizi detaylı şekilde...