okan793 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yeni ekran kartı ve işlemci aldım aldı ama görüntü gelmiyor.

Basit görünebilir ama başıma geldi daha önce yeni anakart takınca.Kesmem gerekmişti kasayı hafif dışarıdan oturtmak için.Varsa hdmi kablosuyla da bir dene istersen.Pardon denemişsin hdmi da o zaman bilemiyorum , inşallah çözersin.
  2. O

Yeni ekran kartı ve işlemci aldım aldı ama görüntü gelmiyor.

hdmi veya dp kablosu hangisi takılıysa büyük ihtimal tam oturmuyordur.
  3. O

Yardım 5-6K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.trendyol.com/xiaomi/g27i-27-165hz-1ms-ips-lcd-freesync-premium-gaming-monitor-p-832908509?boutiqueId=61&merchantId=106994&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.38.9 1746467125...
  4. O

BenQ XL2411 ile HDMI üzerinden 144 Hz alınabilir mi?

Aynen özellikle sormuştum hdmi dan alır mıyım 144 hz diye , adam yalan söyledi utanmadan.Ne yazık ki ******** insan çok memlekette.
  5. O

Bildiğim yok . Ben de çok uğraşmıştım şu kablo olur mu bu olur mu diye .Maalesef olmuyor.Allah kurtarsın ne diyeyim.Kib.
  6. O

En uyuz monitörlerden biridir. Daha yeni değiştirdim ben de . Yok hdmi dan alamazsın 144 hz. dvi dual link kablo sadece o da orijinali çok pahalı , diğerleri de uyumlu olmayabiliyor. İkinci el almıştım monitörü , kabloyu sonradan çok uyguna bulabilmiştim yine ikinci el şansa.
Geri