aslında hazır oem sistemlerden bakıyordum parça parça toplamak için çok zamanım yok o yüzden nakit gerekiyor. Onun yerine arkadaşın dediği gibi 30-35 falan bir şeylere indirebilirim.
1769457217
mantıklı baya teşekkürler.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-acer-nitro-5-4060-intel-32-gb-ram-i7-12700h-1296422175/detay/
40 bin tl çok mudur sizce?
Türk Telekom fiber kullanıyorum ve GoodbyeDPI ve Türkiye için düzenlenmiş versiyonu da dahil çalışmıyor. Ne yapabilirim VPN ile giriş yapıyorum ama çok ping oluyor.
Arkadaşlar acer nitro 5 an515-58 modelini kullanıyorum ve açıkçası performansım baya düşük cs2 oynuyorum fps im 100 e kadar düşüyor ve fps drop yiyorum bolca. i7 12700h ve 4060 a sahibim bence bu kadar düşük olmaması gerekiyor üstüne üstlük sıcaklığıda çok fazla 90 a kadar çıkabiliyor. Bazı...
ya birde bu ont cihazı önemli mi? operatörün verdiğini kullanıyorum da başka satan yer de bulamadım? arada sırada bağlantı kesikliği yaşıyorum bu ont cihazı yanı gpon yönlendiriciyle alakası var mıdır? Yada modemle çözülür mü işim?