okodingi isimli üyenin son içerikleri

1. O

Steam aile paylaşımı

Diğer arkadaşada dediğim gibi sizin oyunlarin çoğuda bizde var
  2. O

aile paylaşımı nasıl açılır ? -ÇÖZÜLDÜ

Hocam hayla destek gereksiyse yardımcı olabilirim
  3. O

Steam aile paylaşımı

Microsoft Store'dan bakabilirsiniz yada epic gameseden
  4. O

Steam aile paylaşımı

Hocam sadece onlar varsa bizde de var
  5. O

Steam aile paylaşımı

Merhabalar arkadaşlar steamda bir aile paylaşımımız var elimde şöyle adam akıllı oyun olupta katılmak isteyen herkese kapımız ağzına kadar açık
  6. O

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen var mı

Hocam hiç beklemeyin ucun diyeyim size bizim bir aile paylaşımımız var bannerlorda mevcut katılmak isterseniz DC: bunu_biliyorsun ama bir şey bize birkaç kişi daha lazım şöyle güzel oyunları olan adam bulmanıza yardım ederseniz çok güzel olur
  7. O

Oyun yapmak için yardım

2 sene az bir süre ve yüksek ihtimal yaptığı oynlar oynanmayınca emeğinin karşılığınıalamadı
  8. O

Oyun yapmak için yardım

büyükçaplıbir oyun yapıp milyonlar kazanmak gibi bir amacımız yok zamn geçsin oyalanalım maksadıyla
  9. O

Oyun yapmak için yardım

zaten ben fazla kod bilmiyorum hikaye tarafındayım
  10. O

Oyun yapmak için yardım

merhabalr efendim bügün bir arkadaş beni oyun yapmaya davet etti bende kabul ettim ama maleselef ekipte büyük eksikler var oyun için bir bütçemiz yok oyun yapmaya meraklı arkdaşlar varsa discord: bunu_biliyorsun
  11. O

Ucuz Gamepad Sağ Analog

Reis nasıl yaptın çözümü varmı yardımcı olur musunuz
  12. O

Geforce nowda gamepad sağ analog düzgün çalışmıyor

Merhabalar bugün bir gamepad aldım ve denedim bütün uygulamalarda sorunsuz çalışıyor tabi geforce nowa gelene kadar sağ analog yukarı aşağı hareket etmemek ile birlikte sürekli çapraza kayıyor çözüm nedir bilen varmı marka platoon
  13. O

Bedava Tomb Raider Kodu

Çalışmadı kullanılmış
  14. O

Bedava Tomb Raider Kodu

Gog mu buda
  15. O

GeForce NOW'dan LoL kaldırılacak mı?

Lab derken 1714855867 Yani uzun sürmese iyi olur bu ekran kaydı olaylarından sonra insan kalkacak diye şüphelenmiyor değil
Geri