Şuan da ne fanlar ne ledler yazılım üzerinden kontrol edilemiyor. Fanlar hep tam hızda çalışıyor , ledlerde sadece kasa üzerinde ki tuş ile mod değiştirebiliyor
Kasa üzerinde bulunan ARGB ledler normalde msi arayüzü üzerinden kontrol edilebiliyor , ancak sanırım anakartın bağlantısı olmadığı için kasanın fan ve argb led kontrollür kartı ile anakart haberleşemiyor. Bu yüzden fanlar full hızda çalışıyor hep , led kontrolüde sadece kasa üzerindeki düğmeden...
Merhaba bendede aynı sistem var. Merak ettiğim konu madem anakart üzerinde led sürücüyü takabilecek bir terminal yok , anakart bu özelliğe sahip değil neden msi'ın mystick light programı üzerinde anakart görünüyor ? Farklı bir çözüm yolumu mevcut acaba
Merhaba Rtx4070li bir sistem almak istiyorum. DAnin paylaşacağı sistemi bekliyordum aslında ama umduğum gibi çıkmadı. Bende aşağıdaki linkteki sistemi gördüm. Peki şimdi DAnın paylaşacağı bir sonraki F/P sistemi beklemeli miyim yoksa bu fiyatı kaçırmadan almalı mıyım ? Siz ne düşünüyorsunuz ...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-12g-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html?fbclid=IwAR3kkM0iZRTfOOlsglc8bwhut0LwHAGiVhOkNvbUX6msP7p6PwY3mlrHPik
Bu sistem nasıl arkadaşlar ? Fıratsa yapıştıracağım , piyasayı bilmiyorum