hocam size 15.6" ekran lazım bence. 45k tarafında da fiyatına göre güçlü istiyorsunuz sanırsam
1739031653
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp029-15-6-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-75660/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
Hocam çıtırından güç istiyoruz demek. Bunu biraz açabilir misiniz? Ekran büyük veya orta, ortalama şu oyunları kaldıracak güçte. Kullanım alanınız vesaire.
Bende daima yeri ayrı olacak ama "80 Günde Devrialem" çünkü okuduğum ilk romandı ortaokulda okumuştum sanırım hatta ilkokul bile olabilir. En sevdiğim tür Macera geçidi serisi şuan 1984 okuyorum sonra deliliğe övgü okuyacağım
En iyisi test etmek hocam ultra da 1080p oyunda girin işlemci turbo boost açık şekilde. Sıcaklık değerlerinize aşırı yüklenirse zaten sistem kendini otomatik kapatır yanmasından korkmayın. Deneyin eğer çok yüksek sıcaklıksa sağlam bir kule tipi satın alın. O da olmazsa mecbur sıvı soğutma...
Arkadaşlar merhaba bantını kaldırdığımdan dolayı beni garanti dışı bırakan acer firmasıyla uğraşmak istemediğimden dolayı işimi kendim halletmem gerek. Öncelikle laptop fanı ile bloğu beraber tutan bir bant var siyah renkli. Kapton bant değil çünkü o sıvı metal için kullanılıyor bahsettiğim...
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var sistemleri hack yemiş ve veriler dosyaya yedeklenip şifrelenmiş verileri kurtaramıyorlar. Acaba RAR dosyasını en hızlı şekilde şifresini nasıl kırabiliriz?
Arkadaşlar merhaba ben sistemime Zorin OS kurdum kurmaz olaydım. Çünkü kurduğum için başlıktaki mavi ekran hatasını alıyorum. Bilgisayar aşırı derecede yavaş, Windows açılmıyor. Linux açılmıyor. Sistem usb üzerinden açmak yerine es geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
Arkadaşlar bidiğiniz üzere discordun saçma bir ban sistemi var 13 ten küçüksün adı altında ve ben bu hesabımı en acil nasıl kurtarırım? Gerçekten o ilk ve çok değerli bi hesabım nolur yardım edin açmak zorundayım.