Öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar yeni sistem aldım (modart m9) sistemimde H610m-e anakart var m2 yetersiz kalıyor bu anakarta uygun olan en hızlı okuma yazma m2 ne önerirsiniz 1TB bütçe olarak 1500 2500 arası bütçem var bir sorum daha olacak
Sistemde 550w power var
b610m e anakart...
Hocam 2. Elde kart problemli çıksa birdaha ugraşma sıkıntısı olur diye biraz çekiniyorum açıkcası sıfırları 20k civarı olan kartı 8 9k ya sattıkllarında insan.bi tereddüte düşüyor
1673080339
İkinci elde alırken kendimizi koruyabileceğimiz bir yöntem var mı reis
Beyler i512400f işlemcim var gtx 1060 6 gb ekran kartımla kullanıyorum gerçekten fps farkı hissedebileceğim yeni ekran kartı almak istiyorum bütçe 8k önerilerinizi merakla bekliyorum.
Not:2. El çok baktım ama garantili kartlarıda bulmama ramen güvenip alamadım mining zamanı kartlarla çok...
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşüiyorum
İşlemcim i5 12400f bununla birlikte verimli çalışacak bir ekran kartı istiyorum fakat alırken neye dikkat etmeliyim genel agırlık olarak oyunlarda ne kadar fark oluyor.
Rtx 3070 - rtx 3070 ti - rtx 3080 hangisini almak mantıklı fiyat performans...
Şuanlık idare edecek şekilde kullanmaya çalışıyorum sistemi yeni dizdim elimdeki
Hocam sizi çok rahatsız ediyorum biliyorum ama sogutucu almışken sıvı alayım ileride işlemciyi yükseltirsem tekrar ugraşmiyim istiyorum
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakma ama bu fan ile stok fan arası power...
Sistemim
İ5 12400f işlemci
1060 6gb ekran kartı
Msi pro b660m a anakart
İşlemci stok fanıyla 85 dereceleri gördüğü için kule tipi şu sogutucuyu aldım...
Yardımlarınız için çok teşekkürler beyler, maks 85 dereceyi nadirde olsa görerek oyuna giriyorum inşallah sisteme herhangi bir zarar vermem yarına kadar
Birde ben kasayı böyle çıplak kullanıyorum sadece kablo kısmını kapatıyorum 1 giriş 1 çıkış fanı var onu 2 giriş 3 çıkışa çevirip kasyı komple kapatsam derece farkı olur mu
hocam dış görünüş olarak bu kasayı belki dışından tanıyabilirsin veya içinde bu şekilde çeksem anlarmısın
1655921431
stabil bir pc de işlemci ve ekran kartı değerleri fps tarzı oyunlarda ne kadar olmalıdır rust csgo valorant pubg gibi yani günde 10 15 saat oynadığımı varsayarsak