Oktayerglu0 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Monitörde saniyelik ekran gidip geliyor

Denedim düzelmedi şimdi yan monitör ile değiştirdim durum devam edecek mi bir bakalım
  2. O

Monitörde saniyelik ekran gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar son birkaç haftadır monitörümde saniyelik siyah ekran oluyor görüntü tekrar geliyor, çözümünü bulamadım. 2. monitörümün HDMI kablosuya değiştirdim ama sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz?
  3. O

5.500 6.000₺ Arası Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Monitör almayı düşünüyorum ama hangi marka ve modeli alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 5.500 - 6.000 TL civarında. Tavsiye verirseniz çok sevinirim.
  4. O

Wireless kulaklık F/P önerisi

Saolasın kardeşim başka önerebileceğin farklı bir marka var mı?
  5. O

Her ikisindede uygulama desteği var ama bazı forumlarda nova 5 için ses sorunları olduğunu gördüm ses seviyesi % 80 altında olduğu zaman sesler bozuluyormuş bende ses seviyesini fix 50 60 civarlarında tuttuğum için karar veremedim
  6. O

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda wireless kulaklık almayı düşünüyorum razer barracuda x chroma / steelseries nova 5 arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz ?
  7. O

Asus Rog Pelta / Steelseries Arctis 7+ Hangisi Daha İyi

Çok tuhaf izlediğim videolarda yazılımdan aktif edebiliyordu
  8. O

Nasıl yok kardeşim yazılımından aktif edebiliyorsun
  9. O

Merhaba arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim asus rog pelta ile steelseries arctis 7+ arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
  10. O

F/P Monitör tavsiyesi

24 olsa yeter fazla büyüğe gerek yok
  11. O

F/P Monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum ama karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim bütçem 4k 5k civarında
  12. O

Bellek şu olamaz written hatası

Merhaba arkadaşlar dün pc açtığımda bir sorun yoktu ama 1 2 saat önce açtım tekrar kapatmak istediğimde görseldeki hatayı aldım yardımcı olursanız çok sevinirim
  13. O

Çözüldü✓ Msı Gaming X 4060 Alınır mı ?

Selamün aleyküm kardeşim konuyu tekrar açmış bulundum bende msı 4060 gaming x almayı düşünüyorum deneyiminiz nasıl?
  14. O

AMD Ryzen 5 7500F vs Intel Core i5 13400F

O zaman bi fiyat araştırması yapıyım ben
  15. O

AMD Ryzen 5 7500F vs Intel Core i5 13400F

3d modellemeler yapıyorum renderlar alıyorum bunun için yeterlimi ekran kartı
Geri