fifa 26 1k ya geliyor indirimde epic gameste sizce alınır mı 27 çıkarsa ona da sıfır fiyatını mı ödiyecem yoksa 26 var diye indirimli mi olur bide 26 alırsam epic ödüllerinden rdr 2 yi de 200tl ye gelicek
Giren yine bana giricek Önereceğiniz cat6 kablo var mı
1766078772
Ve arkadaşlar turktelekomu az önce tekrar aradım yarın ekip yine gelicekmiş not olarak uzun kablo getirsinler dedim yaparlar mı sizce
Herkese iyi forumlar geçen turktelekomu aradık normal de iptal edicektik fakat vazgeçtik bizim eve fiber kutusu getirdiler falan bağladılar aşağıya da fotoğraf koyucam fakat sorun şu arkadaşlar modemi kurdukları yer koridorda benim bilgisayara uzak o yüzden bağlayamıyorum arkadaşlara durumu...
3 5 fazlayla alakası yok hocam turktelekom yıl içerisinde çok fazla kesilmeler oluyor ve bir şey indirdiğim zaman internet bütün telefonlarda gidiyor desteğe sorduğum da hep aynı şey kanal değiştirek diyorlar o yüzden soruyorum zaten
Şöyle 4 ay 400 tl mi ne sonrasında 600tl 100mb ye Türknet de aynı şekilde. Türk Telekom’dan şikayetlerim şu PC den bir oyunu indirmeye koyduğum an telefonlar da internet gidiyor kullanılmıyor YouTube bile zor giriyor eskiden böyle bir şey yoktu aradığımda da kanal değiştirek başka bir şey...