oktpus isimli üyenin son içerikleri

1. oktpus

16 yaşından sonra boy uzar mı?

Arkadaşlar boyum 168 cm, evet biraz kısa sayılır ama geçen sene ayakkabılı ya da ayakkabısız 164 cm çıkmıştım, şu an çıplak ayakla 168 cm’im. Kıllanma baya var, özellikle çene altı kısmı gürleşti ama tam sakal yok. Vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum. Babamın boyunu geçtim ama amcalarım ve...
  2. oktpus

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

hocam şuanki boyunuz kaç acaba şuan bende 168 im
  3. oktpus

16 yaşında boyum uzar mı?

merhaba hocam boyunuzda bir değişme oldu mu?
  4. oktpus

Hogwarts Legacy PC Game Pass Türkçe Yama Var Mı?

Hocam buldunuz mu bende arıyorum ama bulamadım.
  5. oktpus

700 tl mousepad önerisi

Hocam buna çıkacak bütçem yok porgeler için leke sorunu var diyorlar sizce klassage pro mu porge mi?
  6. oktpus

700 tl mousepad önerisi

Hocam desenli resimli bir şey istemiyorum onun haricinde öneriniz nedir?
  7. oktpus

700 tl mousepad önerisi

Arkadaşlar 700 tl mousepad arıyorum şekli kare olsa daha iyi olur önerileriniz varmıdır
  8. oktpus

MCHOSE A5 ultra alınır mı

Peki 4k hz mi gerçekten nasıl çalışıyor 4k hz de
  9. oktpus

MCHOSE A5 ultra alınır mı

hocam memnun musunuz rengi güzel mi siyah ile arasında kaldım.
  10. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

Pek sanmıyorum hocam ama bakacağım kartı değiştireceğim mecburen
  11. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

Evet ekran kartından geliyor ve bir şey farkettim kart şuan takılı değil ve ses geliyor çıt diye nadiren
  12. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

Hocam uzay sistem kurdum gene aynı ses ama bir şey farkettim ekran kartı sata girişlerine temas ediyor yarın başka bir anakartta test edeceğim.
  13. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

Hayır hocam şuan mesela forzadayım çok çıt sesi geliyor veya furmark olsun vs ama kartı ilk denediğimde başka kasada yani furmarkta çıt gibi sesler yoktu
  14. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

Yani oyundan çıktıktan sonra veya yük altındayken yapıyor ha bazen boşta bile yaptığı oluyor 1755680760 bugun uzay sistem yapıp bilgileri sizinle paylaşacağım hocam normal kasadayken anlamam zor
  15. oktpus

Kasadan çıt sesi geliyor

1755654079 Hocam evet psu kabloları kasaya temas ediyor yarın uzay sistem kurup deniyeceğim.
Geri