Yine sizlerin bileceği işler dostlar ama bu Comnet olayından sonra 100-200 TL daha ucuz olsun diye yeni yükselmekte olan ya da yeni firmalara geçiş yapılmaması düşüncesindeyim. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok tabi ama sonuçta da hizmet alıyoruz. Zaten çoğu firma TürkTelekom altyapısı...
Superonline kullanmak için kendi kendi altyapılarının olması gerekiyor. 1000mbps 600TL fiyatları verdi 1 hafta önce ama bende altyapıları olmadığı için geçiş sağlayamadım. Son olarak TurkNeti iptal ettirim Turksat KabloNet'e geçiş sağladım. TürkTelekom altyapısı üzerinden bana 1000mbps internet...
Dostlar yine de sizler bilirsiniz ama şahsen Comnet'ten ağzım yansa bir daha 100-200TL farka bakmadan sıkıntı yaşamayacağım bir operatöre geçerdim. Bu zamana kadar hep büyük firmalardan hizmet aldım ve sıkıntı yaşamadım. TurkNet kullanıyordum yıllardır. Şimdi Türksat Kablonet'e geçiş yapıyorum...
Satıcı "EsaşBilişim" diye bir mağaza. Alacak olan arkadaşlar buna da dikkat etsin. Açıkçası ben elektronik cihazlarda resmi mağazalar dışında alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Çakma vs. gibi durumlarda sıkıntı yaşamamak için.
Parçalar hakkında çok bir bilgim yok fakat böyle yapacağına hazır toplama sistemler üzerinden ilerlemen daha sağlıklı olur bence. Daha stabil ve daha kullanışlı olur diye düşünmekteyim. 30K civarında para verip ekran kartı olmayan bir sistem toplamak bana pek mantıklı gelmedi.
Teşekkür ederim. Daha önce duymadığım bir marka. Pek hakim değilim bu sektöre. Sıkıntı yaşar mıyım? Mesela SteelSeries'te garanti konusunda hiçbir sıkıntım olmadı. Yani olabilirdi tabi de, marka kalitesi olarak soruyorum
Merhaba,
Max.1500 olmak üzere mouse arayışındayım. Başlıkta belirttiğim gibi aklıma takılan belli markalar ve modeller var. Daha önce SteelSeries Rival 3 kablosuz kullandım ve orta tekerlek ile sıkıntılar yaşadım. Monster One Shot Pro kullandım (benim için pişmanlıktı.) Şimdi de kablolu veya...
ICEWAVE kullanıyorum aynı tip. Şimdiye kadar ısınma sorunu yaşamadım. Yani kasaya dokununca sıcaklığı hissediyorsunuz tabi de işte el yakan tarzda ya da ne bileyim sıkıntılı hissettirecek bir durum yaşamadım şimdilik
Satıcıyı bilmiyorum ama neden PTT avm olunca bu kadar sıkıntılı gösteriyorsunuz anlamadım. Sonuçta PTT avm de olsa ürünün gönderiminden veya faturadan satıcı firma sorumlu. Kargoyu da satıcı firma gönderiyor ayarlıyor. Hepsiburada üzerinden de aynı satıcıdan alsanız yine aynısı olacak. Yani bu...
Arada ufak bir fiyat farkı var ama bu da tercih edilebilir. 2-3 gün önce satın aldım ve ilk kullanışımda memnunum.
LG UltraGear 24GN65R-B 23,8" 1Ms 144Hz (HDMI+Display) FHD IPS Oyuncu Monitörü