Merhabalar, yeni almış olduğum da-c4 sistemim elime ulaştı. Kasa olarak:
Everest FLAT MESH Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasası
Kasa üzerinde aydınlatma düğmesi bulunmamakta. Ben bu aydınlatmaları manuel olarak kapatabilir miyim?
3500tl ilandaydı. 3000tl konuşmuştuk. aynı ilde ama uzak. garanti olsun diye elden teslim alacağım. yol parasını da düşelim dedim. ölü piksel vs durum yok.
MERHABA dostlar. Genelde fps oyunları oynamaktayım. hiç kullanılmamış kapalı kutu bu monitör alınır mı? dyac teknolojisi için almayı düşünüyorum.
alacağım fiyat 2800tl
6650li sistem ho diyelim.
Kasımdaki sistemi alıp geçen ay satmıştım maddi sıkışıklıktan. Dün elime güzel para geçmişti. Bilgisayar almak aklımda yoktu ama videoyu görünce 15dk önce yayınlandığını gördüm. Bitmiştir dedim ama kaptık :)
teknoloji cahili biri olarak dizi film izlemelik. google ve youtube'da takılmalık bir laptop arıyorum.
sıfır ve ikinci el olarak uygun fiyata marka model ne alabilirim?