oldschoolcayyas isimli üyenin son içerikleri

1. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

Hatta 3 gün önce bende 7800x3d sipariş ettim ertesi gün verdiler kargoya. Ayrıca 9 taksit çok güzel bir seçenek. Enflasyona karşı avantajımız oluyor.
  2. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

belki yanlış bir bilgiye sahibimdir ama ben dfs bilgisayarın güvenilir bir satıcı olduğunu biliyordum.
  3. oldschoolcayyas

Wraith Teknik Destek

forumda 50 defa bu firmanın destek konusunda leş olduğuna dair konu gördüm. kardeşim madem buraya yazıp fikir almayı biliyorsunuz, neden ürün almadan önce açıp şuradan 2 satır okumuyorsunuz?
  4. oldschoolcayyas

Ramin mhz 6000 çekmelimiyim

Merhaba! Yeni sistem hayırlı olsun 👍 Sorunun kısa cevabı: Evet, 6000 MHz’e çıkarmak mantıklı ama beklediğin fark “uçurum” seviyesinde olmaz. Biraz net anlatayım: [H3 id='+Neden+u+an+4800+MHz+alyor']🔧 Neden şu an 4800 MHz çalışıyor?[/H3] RAM’ler varsayılan olarak JEDEC hızında (genelde 4800...
  5. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 Hyperspeed Synapse Yazılımı Çalışmıyor.

windows 10'dan 11'e geçersen ses azalması oluyor haberin olsun.
  6. oldschoolcayyas

hocam windows 10 mu kullanıyorsunuz 11 mi?
  7. oldschoolcayyas

Synapse yazılımını silin. Linkiteki iki programı da indirin hocam. İlk olarak pairing utilty programını kurun sonra synapse ve firmware updateri kurun. Umarım sorununuz çözülür. Birde dongle'ın bağlı olduğu usb portunu değiştirin, mümkünse direkt anakarta bağlayın. Link
  8. oldschoolcayyas

Hocam synapse 4 olmuyorsa synapse 3 deneyin. birdr kulaklığı ilk bağladığımızda bağlantı kurması için kullandığımız bir program daha var. onu yüklediniz mi?
  9. oldschoolcayyas

Sistemimin Ederi Ne Kadar? (R5 5600 - XPG Gammix 16GB Ram - Asus TUF B550M E)

Arkadaşlar sistemi DDR5'e yükseltmek için DDR4 sistemimin Anakart , Ram ve CPU'sunu satacağım gelen parayla da 7800x3d alacağım. Sizce sistemim yazdığım parayı hak ediyor mu? Piyasasını çok bilmediğim için soruyorum. Sarı siteden baktığımızda yazdığım fiyatlar makul görünüyor fakat hızlıca...
  10. oldschoolcayyas

2000 Tl Gamepad Önerisi

logitech yılların gamepadi, malzeme olarak bence kaliteli. bende 2 tane var herhangi bir sorunu yok. kendisini kanıtlamış bir ürün olduğunu düşünüyorum.
  11. oldschoolcayyas

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed

Hocam v2 hyperspeed olanı kullanıyorum. Fiyatına göre çok başarılı bir kulaklık. Pişman olmazsın...
  12. oldschoolcayyas

PowerColor RX 6700 XT Red Devil Fikir Alışverişi

Ben bu kartın Red Devil 6750 XT modelini kullanıyorum. Fiyatına göre performansı muazzam. PUBG'de 2k sabit 170 fps alabilen bir kart.
  13. oldschoolcayyas

144hz aldığım monitör 120 hzde çalışıyor

HDMİ genelde 120 hz'e kadar destekler. Belli sürümlerde daha yukarı da çıkıyor ama onun için hem monitörün hdmi çıkışının desteklemesi hem kablonun desteklemesi gerekir. Yeni alacağın monitörü Display Port ile kullanırsan 240 hz alırsın.
  14. oldschoolcayyas

144hz aldığım monitör 120 hzde çalışıyor

Dostum monitörün kutusu durmuyor mu?
Geri