Hocam seramical diye bir firma var. Ben oradan aldım. 160 cm uzunluğunda. Gayet memnunum hatta şöyle söyleyim. Masa yolladılar bağlantı demiri ezik çıktı. Masanın tablasında da hafif ezilmiş bir yer vardı. Büyük ihtimal kargoda başına bişey geldi. Adamlar eskisini göndermemi istemeden hatalı...
Hocam Atk Dragonfly Y9 kullanıyorum. Shape'e bir bak eğer eline uygunsa büyük ve ergonomik mouse. Yazılımı güzel, şarjı 8000k'da biraz hızlı bitiyor 80saat civarı ama kalitesi gerçekten güzel. Bir de hafif bir mouse ve kutu içeriği de benim hoşuma gitti.
yıllarca xioami mi6 kullandım, bilen bilir amiral gemisi bir telefondur. ROM havuzu geniştir. Herhangi bir pixel romu attığınızda gayet stabil çalışır. Ve şunu söylemek isterim biraderim geçen seneye kadar bu telefonu aktif olarak kullanıyordu. Kasma donma seviyesi çok düşük. Snapdragon 835...
Arkadaş kullananlar bile İphone'un şarjı su gibi gidiyor diyor. Hala neden ısrarla İphone alma çabasındasınız anlamıyorum. Yok kardeşim Türkiye'de bu telefon avantajlı değil. Her bi uygulamasına para vermek zorundasın. Android gibi apk kuramıyorsun. Fiyatları Avrupadaki gibi çıkış fiyatıyla...
İlk olarak kasanın fiyatına bakınca 10k gözüküyor. Kasa fiyatları en son ne kadar oldu bilmiyorum ama kasaya 10k vermeye gerek var mı?
İkincisi 100k veriyor olsam 7500x3d değil 7800x3d kullanırım.
Üçüncüsü sıvı soğutma bence gereksiz 4k vermeye gerek yok onun yerine thermalright kule tipi...
hocam razer fanı değilim daha öncesinde razer blackshark v2x (kablolu) bu dandik kulaklığı kullandım 1 sene.
aşırı kötü bir deneyimdi.
sonrasında aylarca araştırdım ve razer blackshark v2 hyperspeed aldım.
1 senedir kullanıyorum, iyi ki de almışım zaten bayağı araştırmıştım.
malzeme gayet iyi...
suçlu olmakla ne alakası var sana sadece soru sordum, ortada herhangi bir suçlama yok. sen bu alınganlıktan ve yanlış anlam bağları kurmaktan vazgeç bence...
merak ediyorum şuan herhangi bir gayriresmi kurum bile kimliğini senden isteyebiliyorken ya da panelden dolayı kimlik bilgilerin 10 yaşında veletlerin telefonunda dolaşıyorken kimlik bilgilerini gizlemeyi bu kadar gerekli görüyor musun? meraktan soruyorum sadece
Hocam ne dersek diyelim ikinci el olduğu zaman fiyatlar nerdeyse %40 düşüyor. Çünkü biz ürünü sıfır fiyatına bakarak satmaya çalışıyoruz ama zaten belli periyotlarla nerdeyse piyasadaki her ürün %20 indirime giriyor. Ve kitle arasında o ürünün fiyatı %20 indirimli fiyatı olarak kabul görüyor...