oldschoolcayyas isimli üyenin son içerikleri

1. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ Sistem Toplam Ne Kadar Eder

Hocam ne dersek diyelim ikinci el olduğu zaman fiyatlar nerdeyse %40 düşüyor. Çünkü biz ürünü sıfır fiyatına bakarak satmaya çalışıyoruz ama zaten belli periyotlarla nerdeyse piyasadaki her ürün %20 indirime giriyor. Ve kitle arasında o ürünün fiyatı %20 indirimli fiyatı olarak kabul görüyor...
  2. oldschoolcayyas

B580 mi 9060xt 8g mı Rtx5060 8g mı Alınır?

Kardeşim sana tavsiyem oynadığın oyunlar ya da oynamayı düşündüğün oyunlar varsa o oyunların 1080p testlerindeki VRAM kullanımlarına bak. Genelde kullanımlar 8GB'dan fazladır. Tabi bu kullanımlar şuan için, ileride kullanım miktarı artabilir. Şimdi 8GB'lık bir kartta normal kullanım 8GB'dan...
  3. oldschoolcayyas

Ddr5 İşlemci Önerisi

Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan, senaryo oyunları oynamıyorsan 7800x3d al ekran kartın sabit kalsın. Örneğin bende şuan imzamdaki sistem var ve CS2 de genelde 500 fps üstü alıyorum. Pubg de 250 fps üstü alıyorum, monitörüm 170 Hz ve istediğim performansı alabiliyorum. Ama eğer...
  4. oldschoolcayyas

12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Sen olayı anlamıyorsun ki birader. Mesele çözüm bulmak değil, çözüm bulunacak olsa çokça çözüm bulunur zaten. Mesele daha fazla para verip daha düşük bir performans alma saçmalığı. Verdiğim paranın karşılığını alamamak saçmalık. Ayrıca bunun böyle olacağını bilmiyor muydun diyenler var...
  5. oldschoolcayyas

CS2 İçin Kulaklık Önerisi

Kulaklık gayet iyi. Bence bu fiyat skalasında alabileceğin en iyi kulaklık. Alternatifleri Hyperx Cloud3 falan ama oturup saatlerce Ekolayzer Araştırmak istemiyorsan bence gayet doğru bir tercih. Haftada 1 kere falan şarj ediyorum, ortalama +30 saat gidiyor gibi. Bağlantı problemleri yok. Daha...
  6. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

Hatta 3 gün önce bende 7800x3d sipariş ettim ertesi gün verdiler kargoya. Ayrıca 9 taksit çok güzel bir seçenek. Enflasyona karşı avantajımız oluyor.
  7. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

belki yanlış bir bilgiye sahibimdir ama ben dfs bilgisayarın güvenilir bir satıcı olduğunu biliyordum.
  8. oldschoolcayyas

Wraith Teknik Destek

forumda 50 defa bu firmanın destek konusunda leş olduğuna dair konu gördüm. kardeşim madem buraya yazıp fikir almayı biliyorsunuz, neden ürün almadan önce açıp şuradan 2 satır okumuyorsunuz?
  9. oldschoolcayyas

Ramin mhz 6000 çekmelimiyim

Merhaba! Yeni sistem hayırlı olsun 👍 Sorunun kısa cevabı: Evet, 6000 MHz’e çıkarmak mantıklı ama beklediğin fark “uçurum” seviyesinde olmaz. Biraz net anlatayım: [H3 id='+Neden+u+an+4800+MHz+alyor']🔧 Neden şu an 4800 MHz çalışıyor?[/H3] RAM’ler varsayılan olarak JEDEC hızında (genelde 4800...
  10. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 Hyperspeed Synapse Yazılımı Çalışmıyor.

windows 10'dan 11'e geçersen ses azalması oluyor haberin olsun.
  11. oldschoolcayyas

hocam windows 10 mu kullanıyorsunuz 11 mi?
  12. oldschoolcayyas

Synapse yazılımını silin. Linkiteki iki programı da indirin hocam. İlk olarak pairing utilty programını kurun sonra synapse ve firmware updateri kurun. Umarım sorununuz çözülür. Birde dongle'ın bağlı olduğu usb portunu değiştirin, mümkünse direkt anakarta bağlayın. Link
  13. oldschoolcayyas

Hocam synapse 4 olmuyorsa synapse 3 deneyin. birdr kulaklığı ilk bağladığımızda bağlantı kurması için kullandığımız bir program daha var. onu yüklediniz mi?
  14. oldschoolcayyas

Sistemimin Ederi Ne Kadar? (R5 5600 - XPG Gammix 16GB Ram - Asus TUF B550M E)

Arkadaşlar sistemi DDR5'e yükseltmek için DDR4 sistemimin Anakart , Ram ve CPU'sunu satacağım gelen parayla da 7800x3d alacağım. Sizce sistemim yazdığım parayı hak ediyor mu? Piyasasını çok bilmediğim için soruyorum. Sarı siteden baktığımızda yazdığım fiyatlar makul görünüyor fakat hızlıca...
Geri