oldxkool isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım 4pin anakarta 3pin fan bağlamak

Teşekkür ediyorum
  2. O

Teşekkür ederim. Bana alabileceğim koltrolcü önerebilir misin?
  3. O

Kasanın üstünde renkleri değiştirebildiğim tuş var ancak ben uygulamadan değiştirmek istiyorum. Öncelikle bu girişleri nasıl birbirine bağlayabilirim hocam bilgin var mı?
  4. O

Şu iki ürünü de aldım işe yaramadı; https://www.amazon.com.tr/Alfais-4303-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Kablosu-Switch/dp/B087FPFKSM?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A2QMZFTH1I6QIO...
  5. O

Dostlar merhaba. Geçtiğimiz aylarda yeni bir sistem topladım. Kasanın fanları MSI. ve Girişi şu şekilde; Ancak ana kartın üzerindeki giriş şu şekilde; Problem şu, fanları ana karta bağlayamıyorum böylelikle fan rgb ve hız kontrolü yapamıyorum. Bunları bağlamanın bir yolu var mıdır...
  6. O

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

Yorumlar için teşekkür ederim dostlar. Pearless Assasin alacağım 👍
  7. O

Şunlar nasıldır hocam? https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  8. O

Hocam bunun bir de 120SE olanı var sanırım. Fark nedir? Sadece RGB farkı mı var?
  9. O

Maksimum 1200'e kadar
  10. O

Merhabalar. Amd ryzen 5 7600 işlemci ve MSI A620M-E anakart'a uyumlu, bütçeyi çok zorlamayacak F/P ürünü kule tipi soğutucu tavsiyesi yapabilir misiniz? Teşekkürler
  11. O

Ekran kartı rgb sorunu

Selamlar. Geçtiğimiz haftalarda yeni sistem kurdum. Msi geforce rtx 4060 ti 16gb gaming x ekran kartım var. Ekran kartının üzerindeki rgb ışıklandırma oyuna girdikten kısa bir süre sonra sönüyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar yanıyor. Msi uygulamasından kontrol ettiğimde ışıklandırmanın...
  12. O

İşlemci ısısı normal mi?

Teşekkür ederim tavsiye için hocam (y)
  13. O

İşlemci ısısı normal mi?

Montajında zorlandınız mı?
  14. O

İşlemci ısısı normal mi?

Yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim dostlar. Soğutucu alacağım
  15. O

İşlemci ısısı normal mi?

Teşekkür ediyorum hocam. İçim rahat etmesi için yapacağım en iyi şey soğutucu alıp takmak sanırım. AMD'lerin ısınma sorununu biliyordum da bu kadar beklemiyordum :D
Geri