Kasanın üstünde renkleri değiştirebildiğim tuş var ancak ben uygulamadan değiştirmek istiyorum. Öncelikle bu girişleri nasıl birbirine bağlayabilirim hocam bilgin var mı?
Şu iki ürünü de aldım işe yaramadı;
https://www.amazon.com.tr/Alfais-4303-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Kablosu-Switch/dp/B087FPFKSM?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A2QMZFTH1I6QIO...
Dostlar merhaba.
Geçtiğimiz aylarda yeni bir sistem topladım. Kasanın fanları MSI. ve Girişi şu şekilde;
Ancak ana kartın üzerindeki giriş şu şekilde;
Problem şu, fanları ana karta bağlayamıyorum böylelikle fan rgb ve hız kontrolü yapamıyorum. Bunları bağlamanın bir yolu var mıdır...
Selamlar.
Geçtiğimiz haftalarda yeni sistem kurdum. Msi geforce rtx 4060 ti 16gb gaming x ekran kartım var. Ekran kartının üzerindeki rgb ışıklandırma oyuna girdikten kısa bir süre sonra sönüyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar yanıyor. Msi uygulamasından kontrol ettiğimde ışıklandırmanın...
Teşekkür ediyorum hocam. İçim rahat etmesi için yapacağım en iyi şey soğutucu alıp takmak sanırım. AMD'lerin ısınma sorununu biliyordum da bu kadar beklemiyordum :D