Ben normal telefoncularla konuştuğumda ya da başka herhangi bir kişiyle konuştuğumda benim telefonun üstüne hep on üstü istiyorlar camın fiyatına baktım 500 TL
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir pro serisine geçmek istiyordum fakat param çok çıkmadığından geçememiştim benim 7 TL gibi bütçem varken insanlar hep 10:15 istiyorlardı 13 pro için bugün ilanda yeni 1:13 pro gördüm yeşil renkte pil sağlığı %75 arka camının sağ alt köşesinde ufak bir çatlağı...
Lenovonun anakart yaktıgını bende duydum eğer amd yakmaz diyorsan gerek ram fazlalığı ve görüntüden dolayı loneovoyu alabilirim ne dersin bi de ondan 1k fazla bu var acer
Arkadaslar merhaba rtx 4060 lı laptop almak istiyorum aklımda bir kaç bir şey var ama bazılar sorunlu laptop demişler anakart yanması fln olabiliyormuş yardımcı olabilir misiniz listelediğim laptoplar
hp1
lenovo 1
hp2
hp3
Arkadaşlar merhaba telefonum iPhone 13 telefon güzel telefon fakat artık şarjı eskisi gibi dayanmıyor bir de takılmalar başladı ufaktan ben de 13 pro’ya veyahut da 15’e geçmeyi düşünüyorum fakat onların da üzerine çok fazla paralar istiyorlar ben de yurt dışı almak istedim normalde 15 pro veya...
Arkadaşlar ben de şu an iPhone 13 var Türkiye cihazı bunu değiştirmek istiyorum fakat 15 mi alsam yoksa yurt dışı 15 pro Max mi yoksa yurt dışı 16 pro mu ya da yurt dışı 24 ultra mı şimdi farklı cihazlar fakat hepsinin bir avantajı var düz 15’in avantajı Türkiye cihazı olması 15 pro Max’in...
Arkadaşlar ben de şu an iPhone 13 var Türkiye cihazı bunu değiştirmek istiyorum fakat 15 mi alsam yoksa yurt dışı 15 pro Max mi yoksa yurt dışı 16 pro mu ya da yurt dışı 24 ultra mı şimdi farklı cihazlar fakat hepsinin bir avantajı var düz 15’in avantajı Türkiye cihazı olması 15 pro Max’in...
Merhaba Kunter’in bir mikrodalgasını aldım 2000 TL’ye sonra düşündüm acaba Air Fryer mı almak daha mantıklı Air Fryerlar mikrodalga olarak kullanılabiliyor mu 2000 TL’ye Air Fryer var mı sizce hangisi daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar telefonu 2024’ün Ekim ayinin yirmisinde aldım telefonun şarj döngüsüne uygulamadan baktığımda 177 döngü deyken sağlık 99 du şu anda 191 döngüde 98’e düşmüş normal mi aldığım zamanı da içine katarak yorum yaparsanız sevinirim
Arkadaşlar telefonu 2024’ün Ekim ayinin yirmisinde aldım telefonun şarj döngüsüne uygulamadan baktığımda 177 döngü deyken sağlık 99 du şu anda 191 döngüde 98’e düşmüş normal mi aldığım zamanı da içine katarak yorum yaparsanız sevinirim