olim isimli üyenin son içerikleri

1. olim

Statik Elektrik olabilir mi? Yardım ve açıklama lütfen!

Evet dostum açıklamada yazdım ya ,denedim hatta teknik servisin ilk çözümü bu zaten direkt
  2. olim

Statik Elektrik olabilir mi? Yardım ve açıklama lütfen!

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımın kasası ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde tepki vermiyor bu daha önce bayramdan önce de olmuştu bayramdan önce bilgisayarı teknik servise yolladım ve teknik servise yolladığında adamlar şaşırdı bu bigisayarı neden yolladığımı sordular, Çünkü o teknik serviste...
  3. olim

Kasa açılmıyor, sıfır tepki? Statik Elektrik Sorunu?

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımın kasası ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde tepki vermiyor bu daha önce bayramdan önce de olmuştu bayramdan önce bilgisayarı teknik servise yolladım ve teknik servise yolladığında adamlar şaşırdı bu bigisayarı neden yolladığımı sordular, Çünkü o teknik serviste...
  4. olim

Ryzen 5 5600 Undervolt - Rx 6650xt Undervolt Yapacağım Yardım

Uyarı için teşekkürler
  5. olim

Hemen inceliyorum çok teşekkürler
  6. olim

Merhaba arkadaşlar geçenki konu üzerine işlemcime undervolt yapmak istiyorum ancak bu işlemin A serisi olan A520m K anakart ile ayarları kaydedip BIOS'dan yapılmayacağını biliyorum. Bu durumda Ryzen Master programını indirdim şimdi size sorum Ryzen 5 5600 işlemcimi Ryzen Master programından hani...
  7. olim

Yeni Aldığım Sistemde Isı Sorunu Mu Yaşıyorum?

A520m Anakart var sistemde, bildiğim kadarıyla undervolt yapılmıyor A serisi anakartlarda ama?
  8. olim

Arkadaşlar bütçe olana kadar 2-3 ay bu şekilde kullansam, temper camı da açsam sorun olur mu çok ömrünü kısaltır mı sistemin?
  9. olim

Evet Fifa'da böyle olduğunu görünce şaşırdım zaten, sistemi yeni aldım maalesef bütçem olmadığından yeni bir kasa alamayacağım. Eğer uygun fiyatlı bir hava soğutucu önerirseniz bakabilirim ama, tabi yararı olacaksa? Ayrıca kasanın üst kısmına 2 adet molex fan yerleştirdim havayı dışarı üfleyecek...
  10. olim

Kasa değiştirme opsiyonu olsaydı gerçekten mesh bir kasa seçecektim ancak tek kasa seçeneği vardı sistemde 13bin tl ye aldığım için uygun diye düşünüp fazla takmadım ancak anlıyorum şu an, peki sizce ne yapabilirim? Bu kasa üzerinde bir çözüm yolu var mıdır?
  11. olim

Merhabalar Arkadaşlar, aşağıda özelliklerini yazdığım sistemi yeni aldım. 3 Saat Fifa 23 (ULTRA AYAR) oynadıktan sonra AMD Arayüzünden Performans kısmında parça sıcaklık değerlerine baktığımda İşlemcinin 90 derece; Ekran Kartının ise merkez sıcaklığı 77 - çevre sıcaklığının da 90 derece...
  12. olim

Üç Adet Sistem Karşılaştırması İçin Yardım Arada Kaldım

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumu ilk defa kullanıyorum, sistem alacağım ve bugün ki Donanım Arşivi sistemi gibi stokları çabuk biten sistemlere yetişemiyorum o yüzden şu üç sistem arasında kaldım taksitli alacağım sizce hangisini almam daha mantıklı olur veya...
Geri