Ps den pc ye geçiş yapıcam, çok bilgim yok bu bilgisayar parçaları hakkında.Klavyem eksik Redragon k617 fizz almayı düşünüyorum. 1500 e kadar çıkarabilirim parayı. Farklı bir önerisi/bilgisi olan varsa bir bakalım.
vxe dragonfly r1 se+ almayı düşünüyorum ps den pc ye geçicem çok bilgim yok. Aynı fiyat bandında daha iyi diyebileceğiniz mouseler varmıdır? Bilmek isterim.
Önceden baktığımda var gözküyodu, şimdi baktığımda senin dediğin gibi crossplay desteği çıkışta olmayacağı yazıyor değiştirmişler herhalde. Yetiştirememişler.
Rematch oyununda ps-pc oyuncuları arasında grub daveti nasıl atabilirim veya atılabiliyormu? Halbuki crossplay desteğide var. Arkadaşlık ekleme de yok garip. Bulan varsa haber etsin.
Sağolasın kral önerdiğin psulara bakıyorum. Sayende psu sorunuda gitti. Başka gözüne batan bir şey varmı kral yoksa tekrar sağol. Fiyat bütçem biraz kısıtlı zaten psu dan 2 bin zam geldi :). Ona göre bakarsanız sevinirim.
7800xt , 7500f , AM5 ve ddr5 olan anakart ile bir sistem önerisi verin. Soğutma olursa iyi olur. 35-38 bin bütçe
1742221427
Hazır sistem atabilirsiniz (eğer varsa) .
1742166310
Duyduğuma göre 7500f fazla ısınabiliyormuş, hava soğutma yeterli olacakmı?
1742167394
1742167458
Kral birde psu ismini tam yazabilirmisin link açılmıyor.