Selamlar herkese mutlu günler!
Masaüstü oyuncu bilgisayarım var. İşyerine veya şehirdışına götürmelik, yan odadaki projeksiyona bağlamalık, en fazla orta seviye oyunları oynatabilecek (asıl amaç oyun değil) fiyat/performans laptop arıyorum.
Çok ihtiyacım olmadığı için peşin fiyatına fazla taksit...
Selamlar konuyu hortlatıyorum ama, projeksiyon arayışım var 2-3 yerde gördüm bu ürünü. sen halihazırda kullanıyor musun kesin önerir misin ?
Perde ile kullanmam gerekiyor, yatak odasına kurucam sabit bir yere
Arkadaşlar selam,
İphone 14 telefonumu dock cihazına bağlamak istiyorum da Type-C to Lightning kablosu iş görür mü acaba ? internette değişik fiyatlarda değişik ürünler var sağlıklı şekilde çalışır mı acaba ? yoksa hiç riske girmeden Lightning HDMI dönüştürücü alıp direk iphoneu ekrana mı...
20.00 da alanlardanım, bugün sistemim geldi.
BIOS güncellicem ancak Gigabyte App Center dan yapmanın bir sıkıntısı var mı acaba ? yoksa eski yöntemle mi yapıyım
abdullah reis bi konuda 400 sistemi siparişlerden sonra toplanmaya başlayacağını düşünmüyosunuz heralde demişti. stoklara çıkmadan önce bi kısmı toplandığı için belki süreç biraz daha hızlı işler.
Amazon linkindeki yurtdışından mı geliyor ? ithalat ücreti depozitosu yazıyor o da fiyata dahil mi yoksa en onu da eklemem gerekicek mi? bilgin varsa yardımcı olur musun
son paylaştığın Noctua nın yorumları çok güzel gerçekten sağlam bir şey sanırım. 1000 liraya gamepower sıvı soğutma almak mı yoksa yorumları cok iyi extra fanlı noctua yı almak mı mantıklı acaba ?
1K ya kadar düşünüyorum. Açıkcası gönlüm herzaman fiyat performans olarak en iyisini almaktan yana. 500-600 TL'ye de performansı iyi bir şey varsa alırım.
1675545051
asıl amacım stok soğutucu yerine aldığımda verdiğim paraya değsin performans farkı.