Olpynie isimli üyenin son içerikleri

1. O

Snopy Rampage SG R707 Gamepad çalışmıyor

Merhaba Snopy Rampage Sg R707 gamepad oyun oynarken tuşları düzgün çalışmıyor minecraft oynarken bile hareket edemiyorum bir tuşa basıyorum farklı algılıyor yardım edebilir misiniz Tecno Camon 18 telefonum var acaba telefonum mu desteklemiyor.
  2. O

Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendirici GeForce NOW'daki takılmaları azaltır mı?

Benim demek istediğim şey Direk kablosuz bağlantı etki eder mi Wireless falan hiç bir şey yok 1670185876 Anladım Teşekkürler.
  3. O

Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendirici GeForce NOW'daki takılmaları azaltır mı?

Evet ping Ethernet kablosuyla bağlı değilim bağlı olmadan etki etmez mi şimdi
  4. O

2400 MHz 8 GB RAM'ler çift kanal olur mu?

Merhaba. 2400 MHz 8 GB RAM'a sahip bir laptopum var. Bu laptopa şu RAM'ı takarsam çift kanal olur mu...
  5. O

Widevine L1 Nasıl yapılır

Merhaba Tecno Camon 18 telefonum var Widevine L3 yüklü şuan netflix prime video gibi platformlarda sd kalite alıyorum araştırdım biraz Tecno için bir çözüm bulamadım yardım edebilir misiniz ?
  6. O

LAPTOP SSD UYUMU NASIL ANLAYABİLİRİM

Teşekkür ederim.
  7. O

HP Notebook - 15-db1066nt
  8. O

Merhaba laptopumun ssd sini değiştirmek istiyorum hangi tür ssd ye uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim ?
  9. O

3000TL - 4000 TL Monitör Tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2779cf-27-1ms-full-hd-curved-oyuncu-u-fiyati,519394089.html bu monitörü alabilirsiniz.
  10. O

165hz monitor onerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2779cf-27-1ms-full-hd-curved-oyuncu-u-fiyati,519394089.html Bu monitörü alabilirsiniz.
  11. O

ALİEXPRESS PARA İADESİ NASIL ALINIR

Teşekkürler.
  12. O

tamam teşekkür ederim. içimi rahatlattınız
  13. O

Merhaba aliexpressten sipariş verdim ama siparişiniz güvenlik nedeni ile kapatıldı dedi ve kartımdan parayı çekti bu parayı geri iade nasıl alırım ?
  14. O

Valorant kaplama iadesi

Valorant'ta aldığımız skinleri 3 ay içerisinde iade edebileceğimizi duydum 1 defaya mahsus benim skin alalı 1 hafta oldu sipariş geçmişimi göstere tıkladığımda iade edebileceğiniz içerik yok diyor bu bir hata mıdır başka yerden mi iade ediliyor yoksa bu 3 ay içinde iade etme olayı kalktı mı...
Geri