oltalikemal isimli üyenin son içerikleri

1. O

Omeglede bir olay yaşadım

1747232933 anlatamıyorum sanırım ben normal bir şekilde öylesine girmiştim. karşıma böyle bir şey çıktı ben normal insanlarla konuşurken. sonrasında gaflete düştüğümü söylüyorum olayın şeyiyle. merak etme öyle saçma sapan şeyler yapmak için girmedim karşıma çıktı ve anlık olarak bir şey oldu
  2. O

hayattaki olabilecek bir kaygımdan söz ediyorum fikriniz yoksa trollük yapmak hoş değil 1747230763 Şu hayatta insanların kaygı duyduğu konuları keşke hafife alıp bu şekilde davranmasanız umarım hayatta sizin hiçbir kaygınız olmaz da bu duruma düşmezsiniz
  3. O

1747230094 hocam videonun en sonunda aleti gösterdim 2 3 saniye öncesinde videonun başında yüzüm vardı 1747230214 beni tanımıyor isim numara falanda bilmiyor olay 4 ay önce oldu zaten tehdit etse ederlerdi diye düşünüyorum
  4. O

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu anlatacağım olay 4 ay önce yaşandı. Sosyal medyada Omegle videolarında sansürlü bir şekilde paylaşılan videolar gördükten sonra yaşadığım durum aklıma geldi ve düşünmeye başladım. Omegle'de normal dolaşırken karşıma bir kadın geldi ve üstünde hiçbir şey yoktu...
Geri