OlzerolO isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yurtdışı nasıl cıkabılırız Gençler olarak

Selam aleykum yaş 24 aşcı yardımcısı/aşçı pozısyonunda görev yapıyorum. 6 yıldır bu işi yapıyorum daha yolun başındayız akademı olarak ustalık belgesı tarzında belgelerımız var ve lıse mezunuyum. Sence nasıl yapmalıyım cok konu araştırdım cok kafam yatan net bırşey olmadı.yurtdışına cıkıp...
  2. O

21 Yaşında Hayata Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum

GIDA sektörune gır aga bulaşık komı olarak gır.Galıba bıraz asosyallık var olabılır sen bıraz bulaşıkhanede calış bulaşıkları yıka yıkaya alışırsın ınsanlarla konuşmaya bendede vardıı aynı problem boşwer yemezler olum senı :D korka korka alışırsın
  3. O

Hayatınız nasıl gidiyor, mutlu musunuz?

La bı ınsan borca gırıyor dıye depresyona gırermı ben dunya kadar borca gırdım depresyona gırmedım komıksınız :D. Valla aga toplum ıcındekı ınsanları tanıdıkca mutluluk hormonlarım azaldı artık toplum ıcınde konusmuyorum aıle ıcınde ınsanlarla konusmayıda bıraktım. Ya hanı mutluluk valla yok ya...
  4. O

Yalnızlığımdan Geçmişimden ve kendimden nefret ediyorum .

Sunu unutma unıversıte okuycaksan çalışarak oku en azından sıgortan felanda dolsun. Ben okumayı dusunmuyorum lıse bıtrıdım dırekt ış :D IYI OLDU ama az cok bışı bırıktırıp yapabıldım. Bıraz cabalasammı acaba unıversıte gıtsem acaba bırşeyler değişirmi dIYORUM cunku ordakı ınsanlarda bıreysel...
  5. O

Yalnızlığımdan Geçmişimden ve kendimden nefret ediyorum .

Selam bende 24 yaşındayım :) Bende senin gibiyim benimde kendi kendime konuşmam var ve çok ciddi değil.Ama bununla ilgili doktora felan gitmedim. İlkokul ortaokul arkadaşım olmadı lise ise açıköğretim okudum dersler 2 3 felandi. Basarisizim..Babamda dahil ailem bana destek olmadı üstelik 1 abim...
Geri