Arkadaşlar merhaba, 8 Mayıs 2025 ‘de Amasya’da Bedelli askerlik yapacağım.
Sevk tarihi 8 Mayıs ben izmirden gideceğim yaklaşık 1000km ve 2 gün yol izni veriliyor diye biliyorum. Benim sorum ne zaman birliğime katılmalıyım uçakla gideceğim için bileti son zamanlara bırakmak istemiyorum. Bu konu...
Arkadaşlar merhaba, yeni monitör aldım. 2k 180hz daha alalı 3 gün oldu ilk günden beri pcyi kullanmaya başladıktan yaklaşık 30-40dk sonra sık sık sürekli yatay beyaz ince çizgiler çıkıp hemen kayboluyor 1 saniye gibi. 2 monitör kullanıyorum 2 monitör pcye dpi ile bağlanıyor ana monitörüm 2k...
Açıkcası sistemim var ama ekran kartı işlemci gibi parçaları yükseltmek istiyorum 4000 serisi ekran kartı ve intel kullanmak istiyordum. Ama amd artık daha iyi diyorsanız doğrudur. Sizin kadar bilgili değilim. Size ben şu an kullandığım sistemi yazayım siz bana önerin neleri yükseltmem...
Arkadaşlar merhaba, bir sistem toplayacağım. Bu sistemde doğru parçaları toplamış mıyım? Herhangi bir eksik yada uyuşmaz parça var mı? Yada bir donanım yerine başka şu donanımı alsan daha iyi performanslı olur dediğiniz, önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum.
Sistem:
Anakart: ASUS Rog...
Arkadaşlar merhaba, 16x50 nikon aculon A211 dürbünüm var. Bu dürbün kaç metre/km uzaklığı göstermektedir. Yani 1000 metreyi kaç metre yakına çekmektedir?
16x50 dürbün ile en fazla kaç km’ye bakabiliriz?
Bilen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler. İyi günler.