Hangi uyglar daha bilmiyorum :D bolumumden birine sordum devre cizim uygulamasinda kullanilmiyorumus eem okuyacagim ama kendim CAD vs kullaniyorum o yuzden maalesef mac olmuyor
1757531773
hocam agir uygulamalar kullanmadigim zamanda ekran kartini devre disi birakarak vs. 5-6 saat goturse yeter
Hocam 60k vs cikabilirim istedigim gibi bir sey bulursam, istedigimin biraz zor oldugunun farkindayim ama dedigim gibi sistem ozelliklerinden kismaya raziyim...
Pek fazla oyun oynamayacagim ama CAD vs. icin iyi bir ekran karti iyi olur. Bu butcelerde hem goze hitap eden, zarif ve guclu bir laptop ariyorum; lutfen gamegaraj vs. onermeyin. Fiyatina gore en iyi ozellikli laptopu aramiyorum, gorunus, incelik ekran kalitesi vs. onemli
Belki ileride bakan olursa isine yarar, firmaya faturada 30 dolar alti gostermeleri icin mail attim fakat tahmin edildigi uzere olumsuz donus yaptilar.
Kasada terslenme ihtimaliniz bence o kadar da yok ayrica dediginiz gibi cok kisitli bir sure oldugu icin "small talk" bile yapamazsiniz o surede, insta icin sansinizi denemek en mantiklisi ayrica shooters shoot atmadiginiz butun sutlari %100 kacirirsiniz
Yapacagin sey cok basit aslinda, eger cekiniyorsan daha bos oldugu bir saatte git; bir seyler alirken guzel buldugunu soyle ve instagramini iste instasini aldiktan sonra konusursunuz zaten yuz yuze konusmaktan daha rahat olur senin icin.
Kiz arkadasim icin yurt disindan bir figur getirtecegim ve urunun kendi fiyati 26 dolar, kargo vs ile 50 dolar oluyor. Urunun kendi fiyati 30 dolar assagisinda oldugu icin gumruge takilir mi?
https://www.bigbadtoystore.com/
Buradan getirecegim.