Ömer Ekrem isimli üyenin son içerikleri

1. Ömer Ekrem

Acil Masaüstü Sistem Önerisi

Peki hocam son bişi da sorucam cuma günki sistemlerden almazsak mantıklı olan arkadaşın attığı ilk sistem mi olur
  2. Ömer Ekrem

Çok sağolasın
  3. Ömer Ekrem

Stok sıkıntısı vb oluyor mu acaba alamama gibi bir durumu olur mu bide bu saydığın özellikli sistem ve özelleştirmeler yapıldığında hem uyguna hemde saha iyi özellikli bir sistemmi ortaya çıkar acaba
  4. Ömer Ekrem

Daha iyi ve uygun sistem bulur mu acaba cuma günü çok iyi bilmediğimden soruyorum
  5. Ömer Ekrem

Dostum önerebileceğin soğutma var mı acaba veya işlemci için fan soğutuvu mu yoksa sıvı soğutma mı almak gerekir
  6. Ömer Ekrem

Yakın bir tanıdığım bir sistem almak istiyor masaüstü düşünüyor bütçesi 50-60 bin civarlarında kullanım amacı oyun ağırlıklı yeni nesi oyunları ve önümüzdeki 4-5 sene içerisinde çıkacak oyunları yüksek grafiklerde oynayabilmek istiyor tavsiyede bulunursanız sevinirim.
  7. Ömer Ekrem

26000 TL Bütçe İle S24 Fe Almak Mantıklı Mı?

Ben hem baya fotoğraf çekiyorum birde ağır oyunlarda oynuyorum o yüzden 256 almayı düşünüyorum 1752411759 Sizin dediğinizde mantıklı satıp üzerine ekleyip başka modele geçilebilir
  8. Ömer Ekrem

Uzun yıllar kullanıcağım için ve az bir fark daha vererek 256 almak daha mantıklı zaten s24 fe ye hafıza kartı takılmıyor diye biliyorum
  9. Ömer Ekrem

Maalesef bu tarz durumlar olabiliyor fakat samsung tarafının servisleri iyi ilgileniyor daha 2 gün önce bizzat şahit oldum
  10. Ömer Ekrem

Garantisiz ve 2 el cihazlara pek güvenemiyorum o yüzden sıfır cihaz tercihmdir
  11. Ömer Ekrem

Açıkçası ben hor kullanan biri değilim ve mecburiyetten üniversite sonuna kadar kullanacağım gibi gözüküyor bu sebeple umarım dayanır
  12. Ömer Ekrem

Teşekkür ederim izleyeceğim
  13. Ömer Ekrem

Zaten o kadar sene sonra yüksek grafikli oyunları orta veya düşük ayarda oynatsın ve günlük kullanımda kasmasın benim için yeterli 1752250330 Telefonu kullanan biri olarak yorum yaptığın için teşekkürler 🙌
  14. Ömer Ekrem

Poco F7 aklıma baya bi yatmıştı fakat android güncellem alma süresi samsung kadar uzun olmadığı için onu eledim
  15. Ömer Ekrem

Bana görede o kadar götürmesi zor geliyor sizin dediğiniz gibi en kötü ihtimal bir işe girip paramı kazanıp telefonu değiştirmek olur
Geri