Konuda yazdığım gibi iki farklı klavye ile tüm portları deneyerek yaptım zaten. Herhangi bir tepki yok bilgisayarda.
1621292293
Reis iyi diyorsun da sorun zaten bios'a girmemesi. F2 ve DEL tuşuna basınca hiçbir tepki yok bilgisayarda. İki farklı klavye ile tüm usb portlarına takarak da denedim...
ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?
Nisan 2020'de GTX 1660 Super ekran kartlı bir sistem toplamıştım. Ekran kartlarının fiyatları fırlayınca da fırsattan istifade ederek ekran kartını aldığım fiyatın 2 katına (belki biraz daha fazlasına) sattım. İşlemcim Ryzen 5 1600 (AF) olduğu için bilgisayarı kullanmaya devam etmek istiyorsam...
Merhaba bugün bilgisayarıma sıfır WD 1TB harddisk taktım. Windows'un kendi disk yönetimi programından da yeni birim oluştur dedim. Tam biçimlendirme esnasında elektrikler gitti. PC'yi yeniden açtığımda 1TB'lık disk 2048GB olarak gözüküyor ve diske hiçbir şey yapamıyorum. Sağ tuşa bastığımda...
Bilgi için teşekkürler. Overclock'dan anlamam ve o riske de girmek istemem. O yüzden 2600 düşünüyorum artık. İlgin bir şekilde 2600'ler 3500x'lerden daha ucuz :)
İlginiz için teşekkürler. Tavsiyeniz doğrultusunda ram'i 16GB'a yükselteceğim. SSD konusunda da sıkıntı olmaz şu anda da kullandığım ideapad 330 modelinde de 128GB'lık ssd var. Sadece gerekli programları kurduğum için yer sıkıntısı yaşamıyorum. Ama bütçeye dahil edebilirsem 240GB'lık bi' şeyler...
Tavsiyeniz için teşekkürler. Siz söylemeden önce R5 3500x'in 6 çekirden 6 thread olduğunu farketmemiştim. Dediklerinizi göz önünde bulunduracağım. Acaba 2600 yerine 1600 kullansak ne kadar performans değişir onu da açıklar mısınız rica etsem ?
Yardımınız için teşekkürler. Ancak benim topladığım sistemin toplam fiyatı 3800TL civarına denk gelirken, sadece ekstra 8GB ram ve 120GB daha fazla SSD'nin toplamı nasıl 4500TL tuttu onu anlayamadım.
Herkese merhaba. Catia programını rahatça çalıştırıcak, 1080p'de akıcı oyun oynatacak ve Twitch'te canlı yayın açacak bir bilgisayar toplamam gerekiyor. Uzun bir süredir piyasaya bakıyorum ve sonucunda aşağıya yazdığım sitelerdeki parçaları birleştirdim. Bu sistemin herhangi bir uyumsuzluk...